ZONDAG 5 MEI

Dag leden en ouders,

Noteer alvast in jullie agenda: nu zondag 5 mei 2019 om 17 uur informatiemoment over het komende kamp. We lichten ons nieuwe ‘online’ kampinschrijvingen toe, en verder kunnen jullie alle vragen stellen over ons 10-daagse kamp! Niet getreurd als je er niet bij kan zijn. Alle info komt ook online te staan!

Pinkels: Liefste Pinkeltjes,
Deze zondag organiseert het Chirogewest een activiteit voor jullie! Spelen, ravotten, springen, plezier beleven en nog veel meer staan op de planning. We worden om 10 uur verwacht aan de gemeentelijke basisschool Ter Elst in Steenhuffel. Om 12u30 mogen jullie ouders jullie komen halen.
Jullie worden wel allen verwacht om 17 uur op het jeugdheem voor een info moment over ons komende kamp.
Vreugdevolle groetjes,
Hanna, Merel, Lobke, Amber en Maite

Speelclub: Helaba Speelclubbers! Na onze overheerlijke spaghetti van vorige week gaan we deze zondag de actieve toer op. Trek je indianenkleed maar aan en verzin alvast een leuke groet, want wij spelen het grote indianenspel!! Tot dan! Groetjes van jullie opperhoofden Lore, Silke, Sam en Kerlijn

Kwiks: Hm was het nu een steek laten vallen dan weer opnemen?Of was het rechts en averechts? Met naald en draad en van links naar rechts en wisselen. Jaja misschien toch nog wat plakken met lijm en afwerken met wat glitter. Hmmm wat we precies gaab knutselen zondag is nog een verrassing maar wij kijken er alvast naar uit
Tot zondag!!
Xx de leiding

Tippers: We beloven alvast dat het hard wordt! Bereid jullie voor op competitie, overlevingsvermogen en grote inspanningen! Wij zijn beniewd hoe jullie het ervan af zullen brengen in de enige echte Expeditie Tipperson!!! See you xxx

Tiptiens: Lieve Tiptiens, hopelijk zijn jullie al een beetje bekomen van ons tiptiencafé want we hebben een superleuke zondag in petto!!! De jongens van de KSA staan namelijk al een heel jaar te popelen om met jullie een activiteit te doen. Gaan jullie zwichten voor hun charmes? Wij zijn benieuwd hihi. Tot zondag snoetjes xxx

Aspi’s: Zaterdagavond is het onze overheerlijke Italiaanse avond. Dat betekent lekkere spaghetti en koude limoncello op het menu. Meer info is te vinden in onze groep maar vergeet zeker niet jullie beste humeur mee te nemen. xx D&H

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: