Uniform

De trots van een chiromeisje!

Ons uniform is ons handelsmerk, het geeft ons een gevoel van samenhorigheid én het maakt dat anderen ons meteen herkennen!

In De Banier kan je alles vinden wat met Chiro te maken heeft. Van de beige rokjes en rode t-shirts, tot kousen, dekentjes of zelfs oorbellen van de Chiro!

Tip: met je lidkaart die je in de loop van het jaar krijgt, kan je 20% korting krijgen op knutselmateriaal! http://www.debanier.be

Uiteraard verplichten wij onze meisjes niet om dit alles aan te schaffen. Wel vragen we om zeker het rokje aan te kopen en onze eigen gepersonaliseerde pull. Deze kan je hier online bestellen!

We bieden ook tweedehands Chirokleren aan voor al onze leden die daar nood aan hebben. Hiervoor kan je op zondag de leidsters aanspreken of je kan ons formulier voor tweedehandskleren invullen. Daarin kan je specifiek aangeven welk item je zoekt (formulier kan je vinden onderaan deze pagina). We roepen ook alle ouders, oudleden, oudleidsters… op om hun Chirokleren die ze niet meer gebruiken een tweede leven te geven. Iedereen kan deze kleren gewoon aan de leidsters afgeven op zondag.

Wil je een nieuwe pull bestellen en ben je niet zeker van de maat? Dan kan je op zondag leidster Paulien De Baerdemaeker aanspreken. Zij voorziet van elk maatje een paspull zodat je zeker de juiste maat kiest.

Vanaf 2018 hebben wij ook onze eigen regenjassen! Deze kan je ook via deze weg bestellen en kunnen op zondag gepast worden.

Hier kan je het formulier voor tweedehandskleren vinden:

Contactgegevens van leidster Paulien:
Paulien De Baerdemaeker
Groenstraat 19
1745 Opwijk
0477 75 35 94
pauliendeba@me.com

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: