ZONDAG 12 MEI

Hoi liefste meisjes,

Jammer genoeg staan de examens voor de leidsters bijna voor de deur. Wij zitten al weer achter de boeken want eind mei beginnen de eerste examens. Daarom verwelkomen wij jullie deze week voor de laatste keer op zondag op ons geliefde Jeugdheem. Volgende week doen we geen Chiro op zondag maar op vrijdagavond: Cinema Jeugdheem! Meer info volgt nog. Hier het programma voor deze week!

Pinkels: Ik wil leven ik wil vrij zijn, ik wil naar het dorp van Opwijk gaan! Ja het leven moet van mij zijn, ik wil kiezen waar ik heen moet gaan. En ik spring spring spriiiiing, de speeltuinen in! Maak jullie klaar voor onze leuke speeltuinentocht! Tot zondag

Speelclub: Hoi lieve Speelclub!! Om het chirojaar in schoonheid af te sluiten met onze groep, hebben wij iets speciaals voor jullie in petto. Hihi spannend 😉 Wij verwachten jullie vrijdag 10 mei van 19 tot 21 uur op het JH. Een kleine tip, de dresscode is pyjama. Tot dan sloebers XXX

Kwiks: Elaba Kwikies, deze week zetten wij jullie al aan het denken met een raadsel. Twee vaders en twee zonen gaan uit vissen. Ze vangen ieder één vis en nemen deze mee naar huis. Ze verliezen geen vis, maar toch komen ze met maar 3 vissen thuis. Hoe is dit mogelijk? Wie weet hier alvast het antwoord op, vertel het ons zondag en dan staat er een grote verrassing op jullie te wachten. Dikke smakkers van jullie liefste leidsters x

Tippers: Heeeeey Tipperssss,
Ja ja, we zijn al bijna op einde van ons super zalige Chirojaar, deze zondag is het de laatste Chirozondag en die gaan we natuurlijk extra leuk maken. Wat we juist in petto hebben, gaan we nog even geheim houden. We hopen jullie nog een laatste keer voltallig te zien, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde 😉
Tot zondag xxx jullie megazalige leiding

Tiptiens: Liefste Tiptiens,
Omdat het de laatste chirozondag is willen we deze afsluiten in stijl. Dit doen we met een tiptienreceptie!!! We geven jullie nog verdere info maar we kijken er al enorm hard naar uit
Xx de leiding

Aspi’s: Lieve Aspi’s Wij nodigen jullie graag uit op zaterdagavond op het jeugdheem voor een gezellig kampvuur. Maar bij een kampvuur hoort een gezellig drankje, daarom dagen wij jullie uit voor een mocktailcontest. Verzin per 2 een goeie mocktail en kom deze aan ons voorstellen! Afspraak op zaterdag om 20u op het jeugdheem! Tot dan, Diede en Hanne

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: