ZONDAG 28 SEPTEMBER

Hoi lieve meiden,

Jong of oud, iedereen is deze vrijdag welkom op ons jaarlijks Tiptiencafé. De Tiptiens bedienen jullie met veel plezier vanaf 15u30 tot … Kom dus een kijkje nemen op het Jeugdheem voor een fris pintje of lekkere sangria!! TOT DAN

Pinkels: Dag Pinkeltjes, deze zondag gaan we op pad in ons oh zo mooie dorpje Opwijk! We gaan testen hoe goed jullie ons dorp eigenlijk kennen met het grote dorpsspel! Oefen jullie puzzelskills nog maar wat, want je zal het nodig hebben! Tot zondag x de leiding

Speelclub: Lieve speelclub,
Deze week steken we de handen uit de mouwen. We gaan bekende chefs zoals Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Sergio Herman en vele anderen achterna. We verwachten jullie op het jeugdheem van 11 tot 2 uur. Breng zeker een plankje, handdoek, keukenmesje en 4 euro mee. Laat zeker weten of je komt aan leidster Lore (0472098332) ten laatste vrijdag 26/04.
Veel groetjes van de hongerige leidsters xxx

Kwiks: Spetter pieter pater lekker in het water! Jullie leidsters zijn echte waterratjes, daarom genieten we deze week van het zonnetje en spelen we waterspelletjes! Dikke natte zoenen, Luna, Hilke, Isolde en Sam xxx

Tippers: Hey tippers,
Na de stevige fietstocht van vorige week, wordt het deze week lekker stappen. Alle wegen leiden naar het Jeugdheem, dat is voor jullie toch te hopen… Oefen jullie kompasskills al maar en smeer jullie benen goed in, want deze week gaan jullie op dropping!
Groetjes,
Kerlijne, Amber, Julie en Tiffany

Tiptiens: Het is weer tijd voor ons jaarlijks tiptiencafe!! Zorg dus dat jullie allemaal paraat staan deze vrijdag met jullie beste humeur en motivatie xxx het is voor alle duidelijkheid dus geen Chiro zondag, zo kunnen jullie uitrusten van al het harde werk
Groetjes van de leiding xxx

Aspi’s: Lieve Aspi’s, komende zondag zal niet zomaar een zondag zijn. Jullie zullen in 2 groepen verdeeld worden, jullie zullen tactische keuze’s moeten maken en jullie zullen vooral alles moeten geven om te bewijzen dat jij een echte Robinson bent! Maak jullie klaar voor een hevige strijd op leven en dood. Groetjes, jullie leiding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: