ZONDAG 16 DECEMBER

Dag meiden,

Jammer genoeg is het deze week de laatste Chirozondag van het jaar. Geen nood, volgende week zijn jullie nog steeds welkom op het Jeugdheem voor onze super leuke kerstfeestjes! Hier het programma voor deze week:

Pinkels: Liefste Pinkeltjes, elke zondag gaat leidster Maite een bezoekje brengen aan haar oma. Nu de dagen korter worden, moet ze vaak met haar fiets door donkere straatjes fietsen. Willen jullie haar helpen om veilig tot bij oma te geraken?

Kerstbomen versieren, cadeautjes kopen, warme chocomelk drinken,.. HET IS BIJNA KERSTMIS!! Dit gaan we natuurlijk ook vieren met de Pinkels! Jullie zijn allemaal welkom op vrijdag 21 december van 18u30 tot 20u30 op ons feestelijk Jeugdheem. Meenemen: goed humeur en jullie mooiste kerstpull/kerstmuts!
Laat zeker iets weten aan leidster Merel als je er bij kan zijn, want misschien staat er wel een pakje onder de kerstboom voor jullie… GSM: 0471/61.40.07
Drie dikke kussen van jullie leidsters, de kerstman en Rudolf het rendier!” Jullie leidsters xxxx

Speelclub: Lieve Speelclub,
Na onze missverkiezing van vorige week is het nu eens tijd om te rusten! Doe jullie coolste onesie aan en neem jullie zachtste deken mee want we kijken naar een leuke film!! Tot dan. Dikke bezen van jullie leidsters xxxxx

Kwiks: Moeder: “Ik had drie stukken taart in de kelder gelegd en nu ligt er maar een meer. Hoe kan dat?” Jantje: “Wel, het was er zo verschrikkelijk donker dat ik dat stuk niet heb zien liggen.” Rarara wat gaan wij deze zondag doen… Dikke smakkers jullie liefste leiding xxx

Tippers: Liefste blokbeestjes,
Sommige onder jullie genieten van de welverdiende vrijheid na een drukke examenperiode. Omdat andere nog even moeten doorzetten, houden wij opnieuw een anti-stress-momentje op de chiro!
Smeer jullie benen alvast in, we gaan er kort, maar krachtig tegenaan om samen te ontspannen!

Tiptiens: Jow Tiptiens, volgende week voor de laatste keer anti-stress! We gaan lekker chillen op onze beautynamiddag (washandje en handdoekje verplicht) xdxp
22 december is trouwens ons jaarlijkse kerstfeestje van 20:00 tot 22:30. Laat vóór zondag 16 december weten of je komt hihi, tot dan poesjes xxx Héél veel succes deze week!
Aspi’s: Dag liefste studentjes, zien jullie het studeren even niet meer zitten? Zijn jullie de examens BEU? Als het even niet meer gaat, staat het anti-stress team (AKA Diede & Hanne) voor jullie klaar! Komaan he, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Maar niet zo zwaar als je even kan ontspannen op het Jeugdheem. Anti-stress van 15u30 tot 16u30, tot dan x

Aspi’s: Dag liefste studentjes, zien jullie het studeren even niet meer zitten? Zijn jullie de examens BEU? Als het even niet meer gaat, staat het anti-stress team (AKA Diede & Hanne) voor jullie klaar! Komaan he, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Maar niet zo zwaar als je even kan ontspannen op het Jeugdheem. Anti-stress van 15u30 tot 16u30, tot dan x

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: