ZONDAG 9 DECEMBER

Liefste leden,

De winter is in het land, de kerstmarkt is voorbij en de dagen worden korter en kouder. Maar niet getreurd, op het Jeugdheem houden we het warm! Benieuwd wat jullie deze week te wachten staan? Lees snel verder!

Pinkels: Liefste pinkeltjes,
op de boerderij van boer Jan zitten ze met een heel groot probleem! Alle diertjes zijn uit de schuur ontsnapt en het is aan jullie om ze terug te vinden.
Kusjes, Lobke, Amber, Maite, Hanna & Merel

Speelclub: Liefste speelclubbies, deze week strijden we voor de titel: “Miss Speelclub”. Haal jullie charmes al maar boven. Groetjes, jullie leidsters

Kwiks: Hup 123, hup 123, deze week toveren we jullie om in echte soldaten! Zorg dat je gepaste legerkledij aanhebt en wees voltallig voor weer een super leuke zondag! Groetjes Luna, Isolde, Sam en Hilke xx

Tippers: Liefste studiebollen, tijdens het zware leren door moeten jullie ook eens ontspannen en laten wij daar nu eens de perfecte activiteit voor in petto hebben. Dus voor een zalig studieloos uurtje, zien we jullie om 15.30u op het jh!
Nog heel veel succes en knal die examens!
Dikke smakkerds
Julie, amber, kerlijne en Tiffany

Tiptiens: Allerliefste Tiptiens, de examens naderen voor jullie, dus is het deze week opnieuw antistress van 15:30 tot 16:30! We spelen levende bingo dus haal jullie poepjes maar van jullie bureaustoel hihi
Tot zondag xxx

Aspi’s: Man man man miserie miserie tijdens de examens… We pakken ons nen orangeade en zakken eens goed onderuit tussen al het leren door mijn gedacht! Deze zondag een uurtje F.C. De Kampioenen kijken om van die examenstress af te komen, tot dan xxxxx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: