KERSTFEESTJES

Dag meiden,

Jullie zijn dit weekend welkom op het Jeugdheem voor de kerstfeestjes. Kijk snel wanneer jij op het Jeugdheem kerst komt vieren!

Pinkels: Kerstbomen versieren, cadeautjes kopen, warme chocomelk drinken,… HET IS BIJNA KERSTMIS!! Dit gaan we natuurlijk ook vieren met de Pinkels! Jullie zijn allemaal welkom op vrijdag 21 december van 18u30 tot 20u30 op ons feestelijk Jeugdheem. Meenemen: goed humeur en jullie mooiste kerstpull/kerstmuts!
Laat zeker iets weten aan leidster Merel als je erbij kan zijn, want misschien ligter wel een pakje onder de kerstboom voor jullie… GSM: 0471/61.40.07
Drie dikke kussen van jullie leidsters, de kerstman en Rudolf het rendier!

Speelclub: Liefste Speelclubbertjes, deze kerst verplaatsen we ons van het warme jeugdheem naar de gezellige schaatsbaan in Merchtem. Onze verplaatsing zal doorgaan op zondag 23 december van 10.00 uur tot 12.00 uur. Gelieve hiervoor gepast zes euro mee te brengen. We vragen aan de ouders om jullie dochter af te zetten en te komen halen in Merchtem. We spreken af aan de ingang van de schaatspiste in de Dendermondestraat. Gelieve te bevestigen aan leidster Lore of jullie dochter aanwezig zal zijn voor vrijdag. (0472098332) Vergeet jullie handschoenen niet!! Xxx

Kwiks: Lieve kwiks,
JOEPIE kerst is in aantocht! En dat wil natuurlijk zeggen dat wij dat superleuk gaan vieren. We gaan op 28 december 2018, samen lekker gezellig schaatsen op de schaatsbaan in Liedekerke. We spreken af om 13u20 aan de schaatsbaan. Verwittig of je komt voor 23 december met een berichtje naar het nummer 0489955070. Neem handschoenen mee want deze zijn verplicht op de ijsbaan! We vragen voor dit leuk feestje 4 euro.
(Is vervoer een probleem, laat dan op het zelfde nummer iets weten xx)

Tippers: De meest knusse en gezelligste periode van het jaar is aangebroken!!! Op 21 december, een koude vrijdagavond, zijn jullie allemaal welkom om lekker warm samen te zijn en kerst te vieren. Hetfeestjezal doorgaan van 20u tot 22u op het Jeugdheem. Breng een pakje mee van ongeveer 5 euro en 3 euro voor hapjes en drankjes. Wij zien jullie dan met jullie mooiste kerstpull of kerstmuts, ciao Tippers xxx jullie leiding (by the way;laat Tiffany weten of je komt 0491 08 59 94)

Tiptiens: Ho ho ho Tiptiens, 22 december is ons jaarlijkse kerstfeestje van 20:00 tot 22:30. Breng een pakje van ongeveer 5 euro mee en 2 euries voor knabbeltjes en drankjes hihi, tot dan poesjes xxx

Aspi’s: Liefste ladies, op vrijdag 21 december zien we elkaar de laatste keer in 2018. We maken er iets speciaal van, allen aanwezig dus! Welkom van 20u tot 22u op het JH!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: