ZONDAG 11 NOVEMBER

Dag liefste leden en ouders,

Goed nieuws, ook dit jaar wil de Sint onze Chiro steunen. Voor elk pakje dat hij geeft, schenkt hij
ons via Trooper ook een centje . 😉
Via www.trooper.be/chiropolopwijk vind je verschillende leuke webshops! Enkele voorbeeldjes: Coolblue, Decathlon, Fun, Hema, Studio 100, Playmobil, Maxi Toys,..
Voor ieder wat wils!!

Nog even ter herinnering: deze zaterdag is het Fakkeltocht! Jullie zijn allemaal welkom op het Jeugdheem vanaf 19 uur.

Ook zondag verwachten onze leden op het Jeugdheem. De drie jongste groepen hebben Chiro in de voormiddag want de Sint en Piet zijn in het land! De drie oudste groepen hebben werking van 14u tot 16u30. Hier het programma;

Pinkels, Speelclub & Kwiks: Liefste Chiromeisjes en KSA’ers, op zondag 11 november komt de Sint met zijn Pieten een bezoekje brengen aan de drie jongste groepen van de Chiro en KSA! Jullie worden van 10u tot 12u verwacht op het Jeugdheem. Hopelijk zijn jullie deze week allemaal nog eens extra flink zodat niemand in de zak van de Piet belandt. Tot dan!

Tippers: Harde werkers worden beloond, wie iets doet krijgt er wat voor terug… Dat zullen jullie volgende zondag ook zeker merken! Kleed je warm en hou nog een plaatsje vrij in jullie buikjes, tot dan girls!

Tiptiens: Liefste tip​tientjes, haal het mooiste bloemenkleedje van jullie oma maar boven, we doen deze zondag namelijk bommanamiddag! Hou jullie klaar voor spetterende activiteiten als bingo en kaarten, woehoew!!
Groetjes van de leiding

Aspi’s: Nadat sommigen op de supertoffe, zalige, leuke animatorcursus gegaan zijn, doen we het deze week iets rustiger aan! Hopelijk zijn jullie voltallig aanwezig. Tot zondag xxxxx Diede & Hanne

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: