VAKANTIE

Dag liefste meisjes,

Halloween is mijn favoriete feest!! Dan ben ik verkleed in een griezelbeest! Zoals jullie het al kunnen raden, is het deze week geen Chiro op zondag maar wel halloweenfeestje! Ook al nieuwsgierig wat jullie gaan uitspoken? Lees dan zeker verder.

Pinkels: Liefste pinkeltjes! Wij verwachten jullie nu woensdag 31 oktober om 18 uur op het jeugdheem om samen met ons het griezelspel te spelen. Jullie ouders kunnen hun kleine griezeltjes oppikken om 20 uur. Vergeet jullie 2,5 euro niet voor een bangelijke snack en een heksendrankje! Griezelige groetjes xxx

Speelclub:Liefste speelclubbies, deze dinsdag (30/10) vieren we ons bangelijk halloweenfeestje! Doe jullie engste kleren aan en vergeet jullie grote lach (en jullie 3€) niet! Wij verwachten jullie van half  7 tot half  9 op het jeugdheem.
Dikke kusjes van jullie leidsters

Kwiks: Liefste kwikies, 30 oktober gaan we eens lekker griezelen op ons Halloween feestje van 18 tot 21u! Booo!!! Vergeet zeker geef 5 euro mee te brengen. Verkleden mag ook altijd! Griezelige groetjes van de leiding

Tippers: Moehahahahahahahahahahahahahahaha! Op 31 oktober komen de Geesten van het Jeugdheem tot leven. Deze ene vrije nacht willen ze met jullie beleven. Ze verwachten jullie om 20u op het Jeugdheem om samen te sidderen en te beven, hopelijk blijven jullie tot 22u in leven om terug huiswaarts te keren. See you there or be scared moehahahahaha P.S.: Laat aan Tiffany (0491085994) weten of jullie komen of niet en vergeet zeker geen €3, een zaklamp en jullie meest angstaanjagende outfit!!

Tiptiens: Brrrr leidster Kato is al bang, maar leidsters Johanna, Mien en Silke staan al te springen om met jullie te griezelen. Deze zaterdag vieren wij Halloween op het jeugdheem van 19:00 tot 22:00!!! Zorg dat jullie magen nog niet gevuld zijn want we hebben lekker eten in thema xd Laat zeker weten of je komt (via facebook ofzow jwz). Ps: be verkleed en prepared, want het zal niet van de poes zijn xp

Aspi’s: Liefste aspi’s, op donderdag 1 november zijn jullie welkom op het Jeugdheem om 20u30 voor ons Halloweenfeestje. Al een tipje van de sluier: oefen jullie mooiste, meest diplomatische geschrift al maar want we gaan héél belangrijke brieven schrijven! PS: vergeet niet om 3 euro mee te brengen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: