ZONDAG 18 NOVEMBER

Dag meiden,

Na zijn bezoekje van vorige week is de Sint weer vertrokken met zijn stoomboot richting Spanje. Hij zendt nog vele groetjes aan de brave Chiromeisjes uit Opwijk. Maar niet getreurd, ook deze week maken we het weer leuk!

Pinkels: Liefste Pinkels, grote diertjes, kleine diertjes, wilde en eerder rustige diertjes. Je hebt ze in alle vormen. Haal het competitiebeest in jullie naar boven, want jullie gaan het deze zondag nodig hebben!
Groetjes, jullie leiding xxx

Speelclub: Hey liefste Speelclubbies! Deze zondag is het jullie taak om samen een team te vormen en alle opdrachten te volbrengen. Wij spelen namelijk één tegen allen! Vergeet jullie niet warm te kleden! Tot zondag, jullie liefste leidsters xxxxxx

Kwiks: Beste Kwikies, wat we deze zondag gaan doen is een grote verrassing! Hopelijk allemaal op post! Dikke smakkers van jullie leiding xxx

Tippers: Beste Tippers, na jullie overheerlijke pancakecreaties van vorige week doen we deze zondag mee aan de gewestactivieteit in Londerzeel. Voor een namiddag vol fun met vele andere tippers, verwachten we jullie OM 13.35u AAN HET STATION van Opwijk MET JULLIE FIETS! Rond 18u zijn we terug aan het station en mogen jullie naar huis. Laat ons weten of je komt of niet aan Tiffany (0491085994) of via de Whats app (vergeet jullie naam niet te vermelden). Wij hebben er al zin in!

Tiptiens: Dag verjaardagsprinsesjes, deze zondag vieren we alle verjaardagen van 2018. Bereid jullie voor op het grootste verjaardagsfeest van jullie dromen! Ballonnen, slingers, toeters en bellen, alles zal aanwezig zijn hihi. Maak alvast je eigen kroontje, derest voorzien wij!!! Tot zondag feestvarkens xx

Aspi’s: YES tien windjes in een fles! Deze week gaan we springeeeen! We trekken naar The Jump Factory in Lebbeke. Meer info volgt in onze groep. Dikke kussen Diede & Hanne

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: