ZONDAG 21 OKTOBER

Liefste Chiromeisjes,

Vorige week was het onze jaarlijke fotonamiddag waarvan we samen genoten hebben met jullie!Voor de ouders die niet aanwezig waren, geen nood! Jullie kunnen nog steeds alle foto’s ontvangen via mail. Stuur een mailtje naar samdesire25@gmail.com voor 21/10 en dan bezorgen wij jullie de foto’s!

Pinkels: Ritsel ritsel in het bos, alle blaadjes komen los. Liefste Pinkeltjes, de herfst is in het land en dat gaan we samen vieren! Kom zondag allemaal naar de Chiro en ontdek de kunstenaar in jezelf!

Speelclub: Trek jullie snelste loopschoenen aan & wees niet bang om vuil te worden! We spelen reebok & jager. Tot dan xxx

Kwiks: Liefste kwiks, zondag vliegen we de wereld rond. China, Brazilië, Letland,… we bezoeken ze allemaal. Pak die valiesjes alvast in en wij zien jullie op de luchthaven!!! Zonnige groetjes van de leiding xx

Tippers: Hey Tippers,na de strijd om het langste touw, mogen jullie deze week strijden met blokken. Download tetris al maar op jullie gsm, want jullie zullen jullie Tetrisskills goed kunnen gebruiken! Wij kijken er al naar uit!Jullie favorietjes xxx

Tiptiens: Deze week zoeken we hogere oorden op. Een spirituele zondag, dat is wat jullie nodig hebben! Trek gepaste kledij aan waarin jullie gedachten verder kunnen drijven dan normaal… Losse kledij en een free mind xxx ciao girls

Aspi’s: Dropping xpxd zaliiig kom gwn i love you tga echt af zijn me jullie aa skaaaaan 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: