ZONDAG 14 OKTOBER

Liefste meisjes,

Er staat weer een zondag vol plezier en pret op jullie te wachten. Ook nieuwsgierig wat op het programma staat? Neem snel een kijkje! Allen op post xxx

Pinkels: Liefste pinkels, deze zondag doen we het wat rustiger aan, maar wat we precies gaan doen is nog een grote verrassing!! Kom zeker, want het is de moeite waard! Ps:vergeet geen dekentje mee te nemen en trek jullie leukste pyjama aan hihi! Kusjes Lobke, Merel, Amber, Maite en Hanna

Speelcub Paniek! Angst! Rampen! De electriciteit is uitgevallen en onze koelkast zit net vol eten! Wat nu? We hebben geen keuze: alles moet eruit! Maar wat eerst? Jullie zullen goed moeten nadenken en al het eten in de juiste volgorde opeten, anders wordt de sla rot en bederft het laatste restjes kip. Wij spelen het “alles moet op” spel, tot zondag girls!

Kwiks: Elaba kwikies, deze zondag gaan we het eens wat rustiger aandoen dan afgelopen week. Wat we gaan doen blijft nog een verrassing maar ik kan jullie alvast één tip geven: Een kakkerlak laat ieder kwartier een scheet.. Hopelijk zijn jullie voltallig op post om er een topzondag van te maken. Dikke smakkers van jullie liefste leidsters xx

Tippers: Hei hoi Tippers, volgende zondag gaan we er weer stevig tegen aan!! Bereid jullie voor op een actief spel met een tikkeltje competitie! Tot dan Groetjes, de leiding x

Tiptiens: Beste tiptiens, met de verkiezingen in zicht voelen wij ons verantwoordelijk om jullie klaar te stomen voor de politieke wereld. Aangezien jullie nog niet officieel mogen stemmen, doen wij dat op onze manier! Hou jullie scherpste argumenten maar al klaar, want jullie moeten ons, ware kenners, overtuigen xd Tot zondag, toekomstige burgemeestertjes van ons xxx

Aspi’s: Deze week hopelijk geen slecht weer & regen waaaaant hier komt onze langverwachte omgekeerde dropping! Trek jullie wandelschoenen maar aan! Tot zondag

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: