ZONDAG 7 OKTOBER

Liefste Chirogirls,

Vorige week was het jammer genoeg geen Chiro door onze nieuwe fuif Duvel TD. Deze week staan we weer allemaal paraat om er in te vliegen! Kijk snel wat op het programma staat.

Pinkels: Dag liefste pinkeltjes! Omdat we maar niet genoeg krijgen van kamp, blikken we deze zondag even terug op het kamp van afgelopen zomer en spelen we het grote sprookjesspel! De figuren uit het sprookjesbos hebben jullie hulp nodig. Wat jullie daarvoor moeten doen, komen jullie zondag te weten! Tot zondag!!

Speelclub: Liefste speelclubbers, ooit al is willen burgemeester zijn van jullie eigen stad? Dan is het deze zondag jullie kans! Wij hebben er alvast enorm veel zin in, tot zondag!!! Kerlijn, Lore, Sam en Silke

Kwiks: Allerliefste kwikkies, volgende zondag zou ik niet jullie mooiste kleren aandoen want er kunnen wel eens een paar spatjes verf op terecht komen! Wij kijken er alvast heel erg naar uit, hopelijk jullie ook? X Sam, Hilke, Luna en Isolde

Tippers: Hey tippers, na een weekje rust hopen wij jullie allemaal weer op ons jeugdheem te zien. Wij weten ondertussen dat jullie wel meisjes met pit zijn, maar over hoeveel pit beschikken jullie juist? Bereid jullie voor want het zal opnieuw een stevige zondag worden!! Tot dan xxx Julie, Amber, Tiffany en Kerlijne

Tiptiens: Jow tiptiens! Na 2 zondagen van slecht weer en de geslaagde fuif van vorige week kunnen we eindelijk het langverwachte doen: paracommando! Wij leiden jullie op tot echte soldaten xxx PS: kom verkleed of 100 x pompen

Aspi’s: Liefste aspi’s, deze week trekken we naar de Vintage Market in Brussel! We nemen de trein en spreken om 13u af aan het station van Opwijk. Meer info staat in onze groep. Veel groetjes, tot dan xxx Diede en Hanne

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: