Allerbeste ouders en leden,

Graag doen we nogmaals een oproep om alle flapjes van Joyvalle en Appelsientje die jullie in tussentijd verzameld hebben, mee te brengen naar de Chiro!! Deze zondag, na de werking zullen onze Speelclubbers overheerlijke ijsjes verkopen. Breng dus zeker een centje mee als je er eentje (of meerdere 😉) wil!

!!! Aansluitend aan de Chiro is er voor de ouders van de pinkeltjes, die nog niet mee op kamp zijn geweest, een infomoment waarbij we alles van het kamp zullen overlopen. Ook de pinkels die wel al eens meegegaan zijn, zijn welkom om nog eens te horen hoe het er weer aan toegaat op kamp. Tot dan!

Pinkels: Dag lieve pinkels, deze zondag is het moederdag. Tijd om jullie lieve mama’s eens flink te verwennen! Daarom gaan we voor hen een mooi cadeautje knutselen! Tot dan!

Speelclub: Dag lieve schatjes van ons, deze week mogen jullie jullie kookkunsten omtoveren naar creatieve geesten. Wij gaan namelijk knutselen! Om onze speelclubkas aan te vullen, verkopen we na de Chiro lekkere ijsjes. Zo kunnen we heel veel leuke dingen doen op kamp. Al wie graag een ijsje wil, brengt dus best een centje mee! Tot dan!

Kwiks: Dag liefste Kwiks, sommigen van jullie hebben een druk weekend achter de rug met het vormsel, daarom gaan we het deze week iets rustiger aan doen. We steken onze creatieve handen uit de mouwen! Dikke kus!

Tippers: Hoi girlsss, jullie kennen ongetwijfeld het bekende, traditionele ganzenbordspel. Wel, deze week gooien we het bordspel eens over een andere boeg! Wij zien jullie zondag! Jullie leiding x

Tiptiens: Heeey tiptiens, volgende week geen Chiro op zondag, maar wel op zaterdagavond van 19-22 uur. Tot dan!

Aspi’s: Girls, wij spreken volgende week zaterdag af in plaats van zondag! Het zal de laatste activiteit zijn met jullie 2 leidsters dus we maken er een topper van. Een knabbel en een babbel, meer moet dat niet zijn! Jullie zijn welkom vanaf half 8. Meer info in onze groep op facebook xxxx Hanna en Kato

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: