zondag 21 mei

Allerliefste chiromeisjes en ouders

Breng deze zondag alle flapjes en codes die jullie thuis hebben liggen zeker mee, want de actie loopt op zijn einde. Dankjewel aan iedereen die mee hielp sparen!!

Pinkels: Dag pinkeltjes, deze zondag spelen we dé grote Aliencompetitie. De buitenaardse wezens Paxi en Poxi nemen het tegen elkaar op in hun ruimteschepen. Wie van de twee is de snelste alien? Wie is de beste in het uitvoeren van de opdrachten? Kom zondag en we ontdekken het samen!

Speelclub: Lopen, duiken en kruipen. Deze drie vaardigheden gaan jullie deze zondag zeer goed kunnen gebruiken. Een tip: trek niet jullie beste kleren aan, want wij zullen spelen onder het motto: “Geef acht!” Tot zondag!

Kwiks: Allerliefste kwikskes, aangezien de zon niet kan stoppen met stralen gaan wij daar deze zondag gebruik van maken. Een dagje buiten ravotten is dus wat er op de planning staat! Allen naar het jeugdheem en tot zondag!

Tippers: Hey tippers! Het chirojaar loopt op zijn einde. Een reden te meer om allemaal af te zakken naar het jeugdheem om een geweldige namiddag te beleven. Wij zien jullie dan!!

Tiptiens: Hoi hoi Tiptiens! Deze zondag staat alles in teken van lekkere marshmallows, stukjes chocolade en nog veel meer overheerlijke dingen. Eet nog niet te veel op voorhand, want wij spelen deze zondag het GROTE BOEFSPEL! Bereid jullie dus al maar voor!!

Aspi’s: Dag lieve Aspi’s. Wat we dit weekend gaan doen is nog een groot geheim. Hou zeker onze facebookpagina goed in de gaten!!!! Groetjes de leiding!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: