zondag 23 april 2017

Dag meisjes!!! Na een deugddoende vakantie is het weer tijd om er helemaal in te vliegen! Deze week staat er ook iets bijzonders op de agenda. Vrijdag 21 april nodigen de Tiptiens namelijk iedereen van harte uit op hun jaarlijkse Tiptiencafé!! Vanaf half vier kan je terecht op het jeugdheem voor een fris drankje en een lekkere snack. ’s Avonds kunnen jullie genieten van de aanwezigheid van een bandje. Kortom: de ideale start voor het weekend!

Pinkels: Na een zalige vakantie en het Paasspel met onze KSA-vrienden testen we deze week jullie vaardigheden met een bal. We spelen namelijk typische Chiro balspelletjes. Tot zondag! Xxx

Speelclub: Liefste Speelclubbers, deze week gaan wij ‘back to basic’ en spelen we alle échte Chirospelletjes nog eens. Tot zondag! Liefs, jullie leiding

Kwiks: Hey girlssss! Na het smullen van de overheerlijke paaseitjes, maken we er deze zondag weer een groot feest van! Wat we juist gaan doen, houden we nog even voor ons zelf, plezier verzekerd ! Xx jullie liefste leiding

Tippers:n Hey tippers! Eindelijk is het zover: ons weekend! Wij verwachten jullie zaterdagochtend om kwart na negen aan het station van Opwijk! Meer info vinden jullie in de groep. Wij hebben er al ongelooflijk veel zin in! Tot dan x

Tiptiens: Liefste Tiptiens, na maanden voorbereiden zijn we helemaal klaar om het beste van onszelf te geven op het Tiptiencafé. Woehoew!

Aspi’s: Dag Aspitjes, onze fuif zit er op! Het was een knaller en dat was dankzij jullie!!!! Deze week zullen we het wat rustiger aandoen, we overlopen onze fuif nog eens, maken proper wat nodig. Na al dat werken is er zeker tijd voor ontspanning, hoe we juist gaan ontspannen komen jullie volgende zondag te weten. Kusjes van jullie leiding

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: