zondag 2 april

Dag meisjes!

Heeeel goed nieuws deze keer: in het Opwijks Leven zal je lezen dat het geen Chiro is, maar wij kunnen je verzekeren dat het WEL Chiro is!!! Wij verwachten jullie allemaal zondag op het jeugdheem, om van 14 tot 17 uur (inderdaad, een halfuurtje langer), ons helemaal uit te leven met zalige activiteiten!

Pinkels en Speelclub: Deze zondag ontdekken wij wie zich het beste kan verstoppen in het bos en zo aan de jagers kan ontsnappen! En waar zitten al die snelle pinkels en speelclubbers die met een ongelooflijke snelheid jagen op alle reebokken die verspreid zitten over het terrein? Wij zijn alvast benieuwd!

Kwiks: Dag Kwiks, deze zondag doen we het nog eens wat ruiger en maken we ons lekker vuil. We zien jullie mooie gezichtjes zondag 😉
Jullie liefste leiding xx

Tipper: Liefste Tippers, deze zondag komen we te weten in wie van jullie een echte overwinnaar zit! 3 uur lang hebben jullie de tijd om zo veel mogelijk landen te veroveren, spannend!!

Tiptiens: Omdat het Tiptiencafé eraan komt, gaan we deze zondag de laatste puntjes op de i zetten voor de vakantie begint. Allen op post.

Aspi’s: Dag lieve aspi’s, aangezien ze dit weekend heel mooi weer geven gaan wij lekker genieten van de zon. Meer info volgt!!!! Grtzzzz xx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: