zondag 12 februari

Liefste chiromeisjes,

Vorige week konden jullie genieten van het lekkere eten op het jeugdheemetentje, nu is het weer tijd voor een echte chirozondag!

Voor de komende weken staat er heel wat op de planning, lees even mee.

Branden jullie ook van verlangen om Opwijk City te verkennen by night? Kom dan zeker zaterdag 18 februari naar onze fakkeltocht! Met een fakkel in de hand maak je een tocht doorheen het dorp om onderweg even uit te rusten en te genieten van een drankje. Vertrekken kan tussen 19 en 21 uur. Voor de drie jongste groepen is er de mogelijkheid om te wandelen met de leidsters, we verzamelen om 19 uur! Inschrijven kan nog steeds door een mailtje te sturen naar julie.lissens@hotmail.be

Zaterdag 4 maart vindt onze fuif Zensation Orange plaats. Net zoals vorig jaar hebben we ook gedacht aan onze jongste groepen. Pinkels, speelclub en kwiks, jullie zijn welkom van 17 tot 19 uur op onze kinderfuif en dit voor maar 2 euro! Wij nodigen ook graag de leden (-12jaar) van andere jeugdbewegingen uit om met ons te komen feesten!!

En dan nu het programma voor zondag 12 februari:

Pinkels:  Op vakantie naar de zon, de sneeuw of toch gewoon een vakantie in eigen land? Hopelijk staat jullie klaar, want zondag vliegen we de hele wereld rond!! XXX

Speelclub: Beste soldaten, bij deze zend ik jullie allen een oproep om ons te helpen op een zeer belangrijke missie. Zondag 12 februari vindt de legertraining plaats op het jeugdheem. We oefenen in 2 teams op het stelen van vlaggen. Jullie kennen deze missie waarschijnlijk onder de naam stratego. Sta paraat, beste krijgers!

Kwiks: Hey liefste kwikkies! Deze zondag trekken we weer het bos in, als echte prinsessen zullen jullie het tegen elkaar moeten opnemen. Kom dus zeker allemaal verkleed, wij hebben er alvast zin in! Tot zondag!

Tippers: Dag tippers! Vorige keer kon de escape room jammer genoeg niet doorgaan. Geen paniek, deze zondag mogen jullie bewijzen dat jullie de code kunnen kraken!

Tiptiens: Liefste Tiptiens, deze zondag staat in teken van het Tiptiencafé. Van tafeldecoratie tot spandoeken. Allen op post!

Aspi’s: Uit een kamer ontsnappen door raadsels op te lossen, door opdrachten uit te voeren, … maar vooral door samen te werken! Ja aspi’s, deze zondag staat teamwork centraal!! Maak jullie maar klaar voor THE ESCAPE-ROOM, kisses Hannaken en Katoken

kinderfuif-zensation-orange

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: