Fakkeltocht – zaterdag 18 februari

Beste ouders en leden,

Branden jullie ook van verlangen om Opwijk City te verkennen by night? Kom dan zeker zaterdag 18 februari naar onze fakkeltocht! Met een fakkel in de hand maak je een tocht doorheen het dorp. Onderweg is er een stopplaats voorzien waar jullie even kunnen uitblazen en genieten van een warm opkikkertje. Daarna gaat de wandeling verder om zo te eindigen op ons jeugdheem waar jullie nog wat kunnen nababbelen en luisteren naar live muziek van ‘De Lange Lontjes’. Vertrekken kan tussen 19 en 21 uur. Voor de drie jongste groepen is er de mogelijkheid om te wandelen met de leidsters, we verzamelen om 19 uur! Breng dan zeker 3 euro mee.

Zondag 19 februari is het geen chiro, wij zien jullie namelijk zaterdagavond! Tot dan!!

 

15940604_1255900357830871_2684979744217006667_n

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: