zaterdag 4 en zondag 5 februari

Jeugdheemetentje

Allerbeste ouders, leden, vrienden van onze Chiro,

Wij nodigen jullie van harte uit op ons 39ste Jeugdheemetentje! De drie Opwijkse jeugdbewegingen die gehuisvest zijn in het Jeugdheem, Chiro Pol Opwijk, KSA Opwijk en KLJ Opwijk slaan de handen in elkaar en samen met het Jeugdheemcomité zorgen wij voor een verrukkelijke maaltijd.

Op zaterdag 4 februari verwelkomen we jullie graag op het Jeugdheem vanaf 17u30 en er kan gegeten worden tot 21u. Op zondag 5 februari gaan onze deuren weer open van 11u30 tot 15u voor een lekker middagmaal.
Net zoals elk jaar kunnen jullie voor of na het eten genieten van een drankje in onze bodega!

Op onze menu staat malse kip, sappig varkensgebraad of een lekkere vegetarische burger in combinatie met ofwel champignonsaus, natuurgroentjes of appelmoes. Voor het voorgerecht kunnen jullie genieten van een heerlijk vers gemaakte soep van de KVLV.

Opgelet: Zondag 5 februari is het geen Chiro!!!

Tot dan!

Groetjes Chiro Pol Opwijk

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: