zondag 22 januari

Hey girls!

Vorige week hebben we ons weer helemaal kunnen uitleven met allerlei toffe activiteiten. Dat zal deze week niet anders zijn!!

Opgelet, Kwiks en Tippers! Jullie gaan zondag 29 januari samen zwemmen in Olympos te Dendermonde. We verzamelen om 13u20 aan het station en zijn terug om 16u20. Deze uitstap kost 5 euro. Als je graag meegaat, laat dit dan VOOR 20 JANUARI weten via chiropol@live.be of op het nummer van leidster Tiffany 0491 08 59 94. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig! xxx

Pinkels: Dag pinkeltjes! Deze zondag hebben jullie voor één keertje extra veel leiding! Enkele Aspi’s komen jullie leidsters een beetje helpen! Deze Aspi’s hebben een supercoole activiteit voor jullie voorbereid. Ze kunnen al niet meer wachten om het met jullie te spelen!!

Speelclub: Net als bij de pinkels versterken er zondag enkele Aspi’s jullie leidsters! Ben je benieuwd welke leuk spel er op jullie staat te wachten? Dan is er maar 1 oplossing: komen! Tot zondag xxxx

Kwiks: Heeeej kwiksss, na het ravotten van vorige week doen we het deze week iets rustiger aan. Jullie zijn namelijk niet meer zo fantastisch te been. Ja hoor, haal die krulspelden, wandelstok en dat vals gebit al maar boven! We stappen zondag in een teletijdmachine en katapulteren onszelf naar het jaar 2085. Wij zien jullie zondag op onze enige echte bommanamiddag! Vergeet jullie niet te verkleden, dikke kus!

Tippers: Uit de rechten van de mens: “Een ieder heeft het recht zich vrijelijk te verplaatsen en te vertoeven binnen de grenzen van elke Staat.” Dit wil zeggen dat je volgens de wet mag gaan en staan waar je wil. Helaas houden jullie leidsters zich zondag niet aan deze wet… Zal het jullie lukken om de code te kraken en zo de weg naar buiten te vinden? Of zullen jullie voortaan leven met slechts beperkte vrijheden? Bereid jullie alvast voor om deze moeilijke uitdaging aan te gaan en mentale en fysieke proeven te doorstaan. #escaperoom

Tiptiens: Hey allerliefste tiptiens! Na de zware vergadering van vorige week, gaan we nu de actievere toer op! Vuile kleren zijn een must hihi! Tot dan xxxxx jullie leidsters

Aspi’s: Spannend! Dit weekend staan jullie voor de eerste keer leiding! Haal het onderste uit de kan om er een spetterende Chirozondag van te maken. XXX Hanna en Kato

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: