Zondag 29 januari

Dag allerliefste chiromeisjes,

Binnen een paar weken is het weer zover: de gezelligste avond van het jaar en daar moet je zeker bij zijn! Op 18 februari organiseren we namelijk  onze fakkeltocht. Vanaf 19 uur zijn jullie welkom voor een route doorheen Opwijk. Om je in te schrijven moet je een mailtje sturen naar Julie Lissens op het e-mailadres  julie.lissens@hotmail.be met vermelding van je naam en of je de tocht met fakkel  (6 euro) of zonder (3 euro) wil maken. Onderweg is er een standje voorzien waar je even kan rusten en iets warms kan drinken. De ideale activiteit voor een gezellige zaterdagavond!

Pinkels: Lieve pinkeltjes, deze week mogen jullie jullie helemaal uitleven tijdens het knutselen. Wat we gaan maken is natuurlijk nog een verrassing. Dikke kussen van jullie leidsters

Speelclub: Liefste speelclub, deze week gooien we het eens over een andere boeg. We gaan namelijk iets bakken. Willen jullie te weten komen wat we juist gaan klaarmaken, dan hopen wij jullie talrijk aanwezig te zien deze zondag. Tip: breng een eitje mee xxx jullie leidsters

Kwiks en Tippers: Allerliefste kwiks en tippers, zondag 29 januari maken we samen een uitstapje naar het zwembad!! We verzamelen om 13u20 aan het station in Opwijk en reizen samen met de trein naar Dendermonde. Om 16u20 staan we met onze natte haren terug aan het station van Opwijk!

Wat steken we in onze zwemzak?
-Jullie mooiste zwemoutfit
-Een handdoek
-Een muntstuk van €2 voor de lockers
-ZEKER NIET VERGETEN: €5 meenemen

Sportieve kusjes van jullie leiding xxxx

Tiptiens: Beste tiptiens, na vorige week zondag gaan we nog eens de kou tegemoet. Zorg ervoor dat de beentjes goed zijn ingesmeerd, want wij gaan een heuse fietstocht maken! We gaan opzoek naar de perfecte locatie voor onze foto op de affiche van ons tiptiencafé. Tot dan, kusjes jullie leiding

Aspi’s: Liefste Aspi’s, deze week is leidster Hanna terug , na een stevig maandje blokken! Jammer genoeg is leidster Kato er nog niet bij maar dat halen we later zeker en vast in! 2017 zal voor ons een druk jaar worden met veel evenementen die ik met jullie graag zondag bespreek en verder uitwerk!! Tot zondag XXXX

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: