zondag 15 januari

Joepieee!

Het is weer Chiro!!! Wij staan al te popelen om jullie terug te zien en leuke activiteiten te doen!

Pinkels: Liefste pinkeltjes! Deze week stappen we op het vliegtuig en reizen we de hele wereld rond. Van Afrika tot Amerika we komen overal. Tot zondag!!! Kusjes van de leiding

Speelclub: Denk jij dat je slim bent en op onze quizvragen kan antwoorden? Kom dan zeker deze zondag en zorg ervoor dat jij samen met je team de meeste blokjes verzamelt om zo de hoogste toren te bouwen! Groetjes jullie leidsters

Kwiks: Heey liefste kwikies! Na 2 weken van hard gemis en smullen van de lekkere feestdiners, is het weer tijd om samen te genieten van een superleuke namiddag samen. Deze zondag zal het spelen van spelletjes iets moeilijker zijn dan anders, aangezien jullie allemaal een beperking krijgen… Tot zondag, jullie verzorgsters van dienst xxx

Tippers: Hoi liefste tippers! Om het jaar goed in te zetten, hebben we besloten om het eens over een andere boeg te gooien! Deze week verwachten we jullie op vrijdagavond voor onze Pyjama Party. Dresscode? pyjama/onesie. Uur? 20u-22u. Locatie? Jeugdheem. Allen op post xxx de leiding

Tiptiens: Na een welverdiende vakantie vliegen wij het nieuwe jaar in met supertoffe activiteiten. Deze zondag gaan we verder brainstormen over onze trui en we hebben ook nog een leuke verrassing voor jullie in petto. 3 dikke zoenen van jullie leiding xx

Aspi’s: Girls, voor de eerste activiteit van 2017 zullen jullie ons jammer genoeg moet missen aangezien wij nog volop met onze neus in de boeken zitten. Natuurlijk laten we jullie niet zomaar in de steek. We hebben namelijk gezorgd voor prachtige vervangleidsters die er met jullie een topzondag van gaan maken! XXX Hanna en Kato

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: