zondag 8 januari 2017

Dag allerliefste leden en ouders!

Wij wensen jullie vanwege alle leidsters een heel fijn 2017 toe! Dat al jullie dromen mogen uitkomen en dat we nog veel toffe Chiromomenten mogen beleven! Wij zien elkaar terug op zondag 15 januari. Inderdaad, deze week is het nog geen Chiro aangezien veel leidsters hard aan het studeren zijn. Toch zitten wij niet stil, er staat weer heel wat op het programma voor het nieuwe jaar! Enkele belangrijke data die jullie best al noteren:

-Zaterdag 4 en zondag 5 februari organiseren wij ons jaarlijkse jeugdheemetentje! Mmmmhhh…

-Zaterdag 18 februari is het opnieuw fakkeltocht. Met een fakkel in de hand maken we een supergezellige tocht door Opwijk om nadien even uit te rusten op het jeugdheem met een drankje.

Vele knuffels en kusjes van jullie leuke leidsters: Lore, Mien, Johanna, Eva, Hilke, Maite, Marte, Kerlijne, Lisa, Lissa, Diede, Hanne, Hanna, Hanna, Hanne, Lotte, Sara, Silke, Sam, Elien, Kato, Tiffany, Maaike, Julie, Joke en Kerlijn

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: