zondag 18 december

Dag meisjes!!

De feestdagen komen steeds dichterbij, het einde van 2016 nadert. Deze zondag is het dan ook de laatste chirozondag van dit jaar. Niet getreurd, daarna is het tijd voor kerstfeestjes. 😉 Kom dus zeker deze zondag, want we vliegen er nog een keer stevig in!

Pinkels: Hello lieve pinkies! Vorige keer was het weer superleuk! De oud-leidsters twijfelden eraan of jullie stiekem niet 60, 70 of 80 zijn in plaats van 6,7 of 8! Deze week doen we het wat rustiger aan, we kijken een film! Breng je dekentje mee en bereid je voor op weer een gezellige zondag! Kusjes Eva, Mien, Johanna, Lore en Hilke

Speelclub: Alle handige harriettes mogen volgende week de handen uit de mouwen steken om wat meesterwerken te creëren. We laten Picasso en Dali versteld staan en dit doen we in kerststijl. Mama en papa, treur dus niet als jullie huis nog niet helemaal kerstwaardig is, want jullie dochters gaan hiervoor zorgen!

Kwiks: Liefste kwikkies! Volgende week gaan we koken dus jullie worden van 11u tot 13u verwacht op het jeudheem. Ook vragen we om 2€, een snijplankje en een mesje mee te brengen, tot zondag!

Tippers: Dag lieve Tippers! Ook deze week is het voor jullie anti-stress (van half 4 tot half 5)! We zullen eens testen of jullie wel goed gestudeerd hebben… Bereid jullie dus maar goed voor xxxx

Tiptiens: Allerliefste tiptiens, deze week zijn jullie welkom op vrijdag 16 december van 20.30u tot 21.30u om gezellig samen te anti-stressen en ondertussen ons jaarlijkse Tiptiencafé te bespreken. Allen op post!

Aspi’s: De laatste loodjes wegen het zwaarst! Daarom geven wij volgende week zondag nog een laatste keer anti-stress! Veel succes met de examens, meisjes!! Tot zondag XXX Hanna en Kato

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: