! Kerstfeestjes !

Liefste chiromeisjes,

De kerstman is in aantocht, de kerstboom is versierd, het stalletje is gezet, de kerstlichtjes branden en de feestmaaltijden worden bereid. Om het jaar in stijl af te sluiten, organiseert elke groep een reuzeleuk kerstfeestje. Lees hieronder goed wanneer jouw feestje precies plaatsvindt.

Pinkels:  Dag lieve pinkeltjes! Kerstmis staat bijna voor de deur en dat wil zeggen dat er vakantie, vele feestjes en pakjes op jullie te wachten staan. Tijdens de vakantie is het helaas geen chiro en omdat we jullie zo hard gaan missen, geven we nog een kerstfeestje voor de vakantie. Dit zal plaatsvinden op 23 december van 17u tot 20u op het jeugdheem. Omdat Kerstmis zonder pakjes geen echte kerst is, zouden we willen vragen om een cadeautje te voorzien van 7 euro en dit ’s avonds mee te brengen. Jullie moeten nog niet gegeten hebben, want wij voorzien iets lekkers. Brengen jullie ook nog 3 euro mee voor het lekkere eten? Vele kerstgroetjes van jullie leidsters xxx Graag laten weten voor 20 december of je kan komen op het nummer 0471/65.14.53 (Eva)

Speelclub: Dag schatjes van ons! Kerstmis, Nieuwjaar en Driekoningen komen eraan. Om niet uit de boot te vallen, willen wij dit ook op de chiro met jullie vieren! Ons feestje zal doorgaan op het jeugdheem van 19 uur tot 21uur op dinsdag 27/12/2016. Bij deze feestdagen horen natuurlijk ook pakjes. Daarom vragen wij aan jullie om een pakje van maximum 5 euro mee te nemen zodat we deze kunnen uitdelen. Wij staan alvast te popelen, hopelijk jullie ook! Veel dikke kussen van jullie leiding xxx

Kwiks: Na lang wachten is het eindelijk weer tijd voor ons supergezellig kerstfeestje! Dit gaat door op vrijdag 23/12 van 19u tot 21 op het JH. Om het nog net iets gezelliger te maken, vragen we jullie om een cadeautje ter waarde van €5 en een kerstmuts mee te nemen. Hohoho…pelijk tot vrijdag, gelieve een seintje te geven voor vrijdag via 0491 08 59 95 (Tiffany)

Tippers: Hey tippers!!! Zoals eerder vermeld, vindt ons kerstfeestje plaats op dinsdag 20 december! Wij verwachten jullie van 19u30 tot 21u30 op het jeugdheem. Jullie hoeven geen cadeautje mee te brengen. Wel willen we jullie vragen om €3 mee te brengen voor al het lekkers. Laat iets weten aan Kerlijn als je komt! (0471 61 04 36 of via facebook) Vele kerstgroetjes en tot dinsdag!
PS: vergeet je kerstmuts niet op te zetten

Tiptiens: Hey liefste tiptiens! Hopelijk hebben jullie al wat genoten van jullie vakantie! Maar 30 december zal toch de beste dag van jullie vakantie zijn!! Graag verwachten wij jullie om half 8 ‘s avonds aan het jeugdheem. We verwachten terug te zijn rond 10 uur! We fietsen samen naar Lebbeke om te gaan schaatsen! Neem dus zeker 5 euro mee en een extra centje als je nog iets wilt drinken! Tot dan xxxx jullie toffe leidsters! Ps: neem zeker een fluovestje mee!

Aspi’s: Beste Aspi’s, aangezien de examens erop zitten en wij heel fier zijn op jullie doorzettingsvermogen (en ook een beetje omdat het kerst is) vieren wij donderdag 22/12 ons kerstfeestje! INFO in onze geheime groep  3 dikke bezen aan onze toffe trezen XXX

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: