zondag 11 december

Aan de allerleukste leden:

Pinkels: Hey lieve pinkels! Het weer wordt frisser, alles begint te kraken… Inclusief jullie gewrichten! Deze zondag spelen we bommanamiddag, dus wees voorbereid op een gezellige zondag! Wie graag verkleed wil komen, houden wij niet tegen! Tot dan xxxx

Speelclub: Dag lieve speelclub, met deze koude winterdagen voor de deur kijken wij een film. Neem gerust een dekentje mee om het gezellig te maken! Wij voorzien chocomelk zodat jullie zeker warm hebben. Groetjes, de leiding

Kwiks: Hey kwikkies! Als meisjes maken we ons graag eens mooi en zijn we ook zeer beleefd. Maar hoe beleefd jullie wel degelijk zijn, en hoe goed jullie je kunnen opmaken, zullen we deze zondag testen in de grote miss Kwik verkiezing! Tot dan!!

Tippers: Dag tippers! Nog niet suf geleerd? Ja? Wel, schuif die boeken even aan de kant en kom een uurtje ontspannen op het jeugdheem! Jullie zijn allemaal welkom van halfvier tot halfvijf. Wij zien jullie dan xoxo

Tiptiens: Liefste tiptiens, aangezien jullie nog steeds aan het leren zijn, zorgen wij nog steeds voor een gepaste pauze. Kom ook deze week anti-stressen met jullie favo leidsters xxxx

Aspi’s: Liefste aspi’s, jullie zitten nog steeds volop met de neuzen in de boeken.. Daarom voorzien wij weer een uurtje ontspanning met massages en wat meidenpraatjes!! Welkom zijn jullie dus van half 4 tot half 5. Nog superveel succes, wij geloven in jullie xxx jullie leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: