zondag 4 december 2016

Hallokes,

Dit weekend vindt de kerstmarkt in Opwijk plaats. Vele van onze groepen gaan eens een kijkje nemen om al in de kerststemming te komen. Voor de oudere groepen breekt de examenperiode bijna aan. Wij wensen hen dan ook veel succes! Jullie kunnen het!

Pinkels: “Wie het hoogst gooit met de dobbelsteen mag beginnen”, “De rode pion mag drie stappen vooruit”,… Jullie horen het al; deze zondag maken we het gezellig knus, want we spelen allerlei toffe gezelschapsspelletjes! Tot dan lieve pinkeltjes!

Speelclub: We weten dat het wat vroeg is, maar wij voelen de kerstkriebels al. Volgende week zetten we een stapje in de kerstwereld. We gaan namelijk naar de kerstmarkt. Kleed jullie warm zodat jullie neus niet zo rood ziet als die van Rudolf het rendier. Laat ook jullie creativiteit niet thuis om de kunstenaar in jullie naar boven te halen. XX

Kwiks: Deze zondag is het al december! Dit betekent dat we dringend wat kerstsfeer moeten opsnuiven! Gelukkig is het kerstmarkt in Opwijk en dat kunnen we niet missen! Breng zeker 2 euro mee! Ho ho hoo … pelijk tot dan!

Tippers: Liefste tippers, wat we volgende week zullen doen blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim. Wat we wel al kunnen verklappen, is dat we ook een bezoekje brengen aan de kerstmarkt! Breng dus allemaal een centje mee! xx

Tiptiens: Met de examens in zicht houden we deze week anti stress. Jullie zijn deze week welkom van 15.30 tot 16.30u om samen na te denken over het tiptienscafé

Aspi’s: De examens komen eraan, maar geen nood, wij zorgen voor een dosis ontspanning! Deze zondag doen we een uurtje anti-stress van 15u30 tot 16u30! Veel blokplezier en tot zondag! Hanna en Kato xxx

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: