zondag 23 oktober

Dag coole chiromeisjes!

Deze week hoeven jullie niet tot zondag te wachten om jullie favoriete outfit uit de kast te halen! Yes, yes, yes! Het is namelijk Dag van de Jeugdbeweging! Trek dus vrijdag 21 oktober je uniform aan om naar school te gaan en laat aan iedereen zien dat jij deel uitmaakt van de allertofste jeugdbeweging die er bestaat!

Pinkels: Hello lieve pinkels! De rode duivels doen het weer goed in de competitie, maar hoe zouden de rode pinkels het doen in de strijd naar de eretitel in de voetbaluitslag? Deze zondag staat helemaal in het teken van voetbal, maar geen nood als je hier geen flauw benul van hebt! Wij zullen jullie inwijden in de wereld van eersteklassevoetbal! Wie verkleed wil komen als een echte supporter, houden wij niet tegen! Tot zondag xxx

Speelclub: Nu de grote vakantie toch al eventjes voorbij is, mogen we deze zondag al nieuwe plannen maken om op reis te gaan. Geen land is voor ons te ver, want wij spelen deze week de Monopoly Reis rond de wereld, tot zondag allerliefste speelclubbers! Silke, Maaike, Lissa, Sara en Kerlijne

Kwiks: Hey kwiks! Komen jullie mee griezelen in ons spookhuis (jeugdheem) op zaterdag 22 oktober? Dan kunnen we samen het grootste griezelbeest in ons naar boven halen! Wij voorzien iets kleins om te eten. Vergeet jullie niet te verkleden en breng ook zeker €3 mee! Gelieve voor donderdag 20 oktober te laten weten of je komt aan Maite (0472 41 24 17). Het is dan jammer genoeg geen chiro op zondag.

Tippers: Haai coole tippers! Hihi, wij nemen jullie zondag mee naar de wondere wereld van (huilende) baby’s, de leuke tijd van zwangerschap(skwaaltjes) en nog zoveel meer! Ja hoor, wij spelen vandaag het ‘Voortplantingsspel!’ Opgelet: wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke ongelukjes.

Tiptiens: Vrijdagavond vertrekken wij op weekend! Joepieee! Wij kunnen al niet meer wachten tot het zover is!

Aspi’s: Deze zondag verwachten we jullie om 11u op het jeugdheem! We gaan de handen uit de mouwen steken en eens lekker koken! Vergeet jullie 5 euro niet mee te nemen! Chiro duurt voor jullie maar tot 14u00! Smakelijke groetjes en tot zondag!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: