zondag 16 oktober

Liefste chiromeisjes,

Vorige week hebben we nog eens kunnen terugkijken naar de foto’s van ons kamp in het olympische dorp Graide. Wil je graag de foto’s ontvangen, stuur dan een mailtje naar johanna.spinoy@gmail.com  Vermeld zeker je naam en de groep waar je vorig jaar in zat! Benieuwd wat er deze zondag  op het programma staat?

Pinkels: Liefste pinkels, zondag is het al bijna een maand lang herfst! We gaan deze zondag dan ook volop knutselen en spelen, volledig in het thema van de herfst. Doe dus maar kleren aan die tegen de herfstse temperaturen kunnen. Tot zondag! xxx De leiding

Speelclub: Dag allerliefste speelclubbertjes!!! Jaja, eindelijk is het zover! Zet jullie maar schrap, want deze zondag doen jullie mee aan ”SPEELCLUB’S GOT TALENT’’! De leiding zal jullie doorheen deze talentenshow begeleiden en natuurlijk als jury beoordelen. Dus haal alvast de ware artiest in jullie naar boven en vooral ook het feestvarken! Liefs, de jury: Silke, Maaike, Sara, Kerlijne en Lissa

Kwiks: Hey lieve kwikies, deze week doen we het iets rustiger aan. We gaan lekker knutselen voor Halloween, dus haal al die creatieve vingers maar boven en tot zondag!!!

Tippers: Liefste tippers, hebben jullie een goed oriëntatievermogen? Kunnen jullie je plan trekken? Is geen enkele uitdaging te moeilijk voor jullie? Dat zijn vragen waar jullie zondag een antwoord zullen op vinden tijdens de dropping, tot dan x

Tiptiens: Dag liefste tiptiens, na onze culinair hoogstaande uitstap van vorige week gaan we deze zondag de actieve toer op. Bereid jullie voor op een actieve namiddag in het bos. Tot dan xx

Aspi’s: Liefste meisjes, vandaag keren we nog eens terug naar onze kindertijd. We spelen het grote prinsessenspel. Trek jullie mooiste kleedje aan en vergeet jullie kroontje niet! 3 dikke bezen van jullie queens, Kato en Hanna

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: