zondag 30 oktober

Liefste leden,

Natuurlijk laten we Halloween niet zomaar passeren! Haal jullie engste verkleedkleren uit de kast, want het is tijd voor Halloweenfeestjes! Lees goed wanneer jouw feestje precies doorgaat.
!!! Opgelet: Deze zondag gaat ook het winteruur in, dit wil zeggen dat de Chiro vanaf nu een halfuurtje vroeger eindigt, dus om 16u30!

Pinkels: Dag lieve pinkeltjes,  31 oktober is het de griezeligste avond van heel het jaar! Dan vliegen de heksen in het rond, kruipen de spinnetjes overal en jagen de spoken iedereen op stang. Vrijdag 28 oktober mogen jullie je stoerste Halloweenpak al bovenhalen want dan geven wij een Halloweenfeestje om ze alvast welkom te heten op het jeugdheem. Jullie worden verwacht vanaf 18u en jullie mama’s en papa’s mogen jullie terug komen halen om 20u. Vergeten jullie ook niet om 4 euro mee te brengen voor het lekkers tijdens het griezelen? Vele griezelgroetjes van de leidsters

Speelclub:  Ding-dong, trick or treat!! Jaja jullie lezen het goed, Halloween staat voor de deur!! Uiteraard gaan we die niet voor de deur laten staan. Daarom nodigen we jullie massaal uit om naar ons Halloweenfeestje te komen op 28 oktober van 18u30-21uur. Op dat tijdstip is het uiteraard donker en om de spoken en zombies te slim af te zijn: graag een zaklamp meebrengen. Ook graag €3 op zak en een klein plaatsje vrijhouden in jullie buiken. Jullie mogen thuis al gegeten hebben maar een klein spinnetje of een lekkere teennagel kan er altijd wel in. Als jullie niet in de soep worden gedraaid door 1 of andere heks en jullie zin hebben om te komen graag een seintje op het nr.: 0472448734 (leidster Lissa) Wij willen de kriebels krijgen als we jullie zien, verkleden is dus een must!! Tot dan!! Ps: die zondag is het dan ook geen Chiro aangezien jullie allemaal reeds opgegeten zijn die vrijdag moehahhahha

Kwiks: Liefste kwikkies. De baas van studio 100 zit met een groot probleem. In de winter gaat K3 op tournee in Nederland. Daarom wou hij graag een mooie villa bouwen voor de meisjes. Helaas heeft hij niet veel tijd en kan hij onze hulp goed gebruiken. Komen jullie zondag meehelpen een ontwerp maken voor de villa voor de K3meisjes?

Tippers: Bel je secretaresse en zeg dat ze vrijdagavond 28 oktober alvast mag schrappen in je agenda. Jullie zijn namelijk welkom op het jeugdheem voor ons Halloweenfeestje! Het gaat door van 19u30 tot 21u30. Verkleden mag zeker! Wat op het programma staat blijft een verrassing maar één ding is heel belangrijk: vergeet je pamper niet… 😉

Tiptiens: Hey allerliefste tiptiens! Hopelijk zijn jullie al wat bekomen van ons top weekend, want deze zaterdag is het ons Halloweenfeestje! Meer uitleg volgt! Xoxo jullie tofste leidsters

Aspi’s: Hey aspi’s, volgend weekend is het zover: welle weg! We vertrekken vrijdag om 19 uur en komen zondagmiddag terug toe op het jeugdheem. De locatie is zoals jullie wel weten onbekend, maar we moeten toegeven dat het echt een toppertje is. Voor dit luxeweekend vragen wij een klein prijsje van €15. Meer info in verband met wat je moet meebrengen, zullen jullie online zien verschijnen. Dikke kus van jullie leidsters, we hopen dat jullie er allemaal bij kunnen zijn!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: