zondag 9 oktober 2016 (fotonamiddag!)

Liefste ouders en leden,

Deze zondag is het FOTONAMIDDAG! Wij nodigen graag alle ouders uit op het Jeugdheem om 17 uur. We kijken samen naar de foto’s en filmpjes van het voorbije mega zalige chirokamp. Er kunnen dan ook pulls gepast worden en er kan iets gegeten of gedronken worden. En voor al jullie vragen kunnen jullie bij ons, de leidsters, terecht! Maar eerst starten we onze chirozondag met volgende activiteiten:

Pinkels: Dag lieve pinkeltjes, deze week mogen jullie jullie prinsessenkleedjes bovenhalen want we spelen prinsessencompetitie! Welke prinses danst het best? Welke prinses zingt het best? Wie is de mooiste prinses? En welke prinses durft zich wel eens vuilmaken? De antwoorden op deze vragen komen we zondag te weten in deze spannende competitie. Tot dan!

Speelclub: Ladies, deze zondag gaan we rijk worden. Ja jullie horen het goed, jullie gaan echte businessvrouwen worden. Op slimme manieren geld verdienen, risico’s nemen en teamwork verrichten. Dit staat er zondag op het programma! Groetjes en een stevige handdruk van jullie leiders!

Kwiks: Lieve kwikkies, Aangezien het vorige week zo een slecht weer was zullen we deze zondag ons supercool bosspel spelen! Bereid jullie alvast voor, tot dan xxx

Tippers: Hey tippers, een paar zondagen geleden zijn we te weten gekomen wie de ‘femme fatale’, de braafste, de ondeugendste,.. is van onze groep tijdens blackbox. Dit mogen jullie zondag eens komen bewijzen! Trek je stoute schoenen aan want we spelen het grote drugsspel!

Tiptiens: Hey liefste tiptiens! Verf jullie haren al maar grijs en neem jullie looprekje maar klaar, want vandaag is het de klassieke bomma namiddag! Hierna kunnen we terugkijken op den goeie ouwe tijd van op kamp, want het is fotonamiddag!

Aspi’s: Volgende week doen we het op ons gemakje! Trek comfortabele kleren aan! Grtzzz xxx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: