zondag 1 oktober 2016

Dag allercoolste chiromeisjes!!!

Waarom het zalig is om in de chiro te zitten? Wel, je kan je minstens één keer per week helemaal uitleven op het jeugdheem, je leert de meest geweldige mensen kennen en bouwt hechte vriendschappen met hen op, je verveelt je nooit meer op zondag,… Kortom: chiro is zorgeloos genieten! En om dit allemaal te verwezenlijken, staan jullie leidsters elke zondag klaar met mega toffe activiteiten!

 Pinkels: Hey lieve pinkels! De boze dwergen hebben alle kleuren van de regenboog gestolen. De regenboogfee en haar elfjes zijn radeloos! Daarom hebben ze de hulp ingeroepen van de pinkels! Willen jullie deze zondag mee komen helpen alle kleurtjes terug te vinden zodat het elfenland weer kleurrijk is?

Speelclub: Dag lieve speelclub OEHOEHOEH! Wij hebben deze week een brief ontvangen van het opperhoofd van de indianenstam Sioux. Zij willen jullie namelijk beter leren kennen. Willen jullie hen ook leren kennen? Kom dan zeker deze zondag verkleed als indiaan naar de chiro. Knuffels en tot dan! Xxx

Kwiks: Hey lieve kwikies! Zorg maar dat jullie goed uitgerust zijn tegen zondag want we gaan als rasechte chiromeiden ravotten in het bos! Tot dan xxx

Tippers: Dag tippers, deze zondag halen we nog eens een goede klassieker uit de kast en trekken we het bos in! Groetjes xxx

Tiptiens:  Beste tiptiens deze zondag gaan we er achter komen wie zich het lelijkst kan opmaken, het marginaalste kan dansen en zingen en zeker niet bang is om vuil te worden. Jaja met andere woorden: wij spelen Miss Ugly. Dus doe alvast maar je meest marginale/lelijkste outfit aan. Liefs, jullie leiding xxx

Aspi’s: Hello aspi’s, vandaag gaan we het brasserietje in Nijverseel eens uittesten. Pak dus allemaal maar een centje mee en smullen maar!!!!! Groetjes, jullie leuke leiding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: