Zondag 25 september 2016

Heeeey girls,

Er zijn al heel wat leden ingeschreven, maar nog lang niet iedereen. Maken jullie dit snel in orde? Inschrijven kan je via onze site: www.chiropolopwijk.com. Ook pulls kunnen jullie daar bestellen. Ontdek hieronder wat voor leuks er deze zondag op het programma staat.

Pinkels: Liefste pinkeltjes, vorige week hebben jullie bewezen dat jullie echte bengeltjes kunnen zijn. Deze week gaan jullie opzoek naar de snelste weg naar huis! Wat dit allemaal betekent ontdekken jullie in het grote ludoladderspel! Tot zondag!!

Speelclub: Liefste speelclub, deze week spelen we op aanvraag van jullie dé leukste chiroactiviteit die er bestaat.. Trek jullie vuile kleren al maar aan want we spelen reebok en jager! Tot zondaaaag!

Kwiks: Hey kwikies! Na jullie hevige strijd naar de top van vorige week, gaan we deze week gezellig samen spelen, want we brengen de gezelschapspelletjes naar een nieuw niveau. Liefs jullie leiding xx

Tippers:60 seconden in één minuut. Dat wil zeggen 2700 seconden in 45 minuten… Wat dit allemaal wil zeggen, ontdek je zondag. Spannend! Wij tellen af…

Tiptiens: Beste Tiptiens, desondanks het woord ‘ravotten’ in de dikke Van Daele zich helemaal vanachter bevindt, staat het in ons woordenboek helemaal van voor. Ook dit weekend doen we er beroep op. Allen op post!

Aspi’s: Jow aspi’s, haal jullie brains, voice en dansmoves maar boven!! Jullie zullen ze nodig hebben xx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: