Maatregelen chirowerking

Beste ouders en leden,

Door de stijgende Corona cijfers zijn wij genoodzaakt om enkele maatregelen te treffen om jullie en onszelf zo goed mogelijk te beschermen.

Voor de jongste drie bannen (pinkels, speelclub en kwiks) zal de Chiro enkele weken afgelast worden. Kerstfeestjes kunnen eventueel doorgaan in de weken na 19/12, in afwachting van de beslissingen van het overlegcomité op 20/12. We houden jullie op de hoogte.

Voor de oudste vier bannen (tippers, tiptiens, aspi’s en aspi +) wordt er per ban, in samenspraak met de leden, bekeken of de werking doorgaat. Momenteel hebben de oudste bannen anti-stress op de Chiro en we willen de leden de mogelijkheid geven om toch eens te ontspannen tijdens de examens. Als voor hen de Chiro zou doorgaan, is dit sowieso buiten en met mondmaskers.

Bedankt voor jullie begrip en tot snel!
Groetjes,
De leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: