Chirozondag 5/12

Beste ouders en leden

Na onze superleuke fakkeltocht is het opnieuw tijd voor een superleuke Chirozondag! De dagen worden korter, de nachten langer en de temperaturen lager. Door het Coronavirus spelen we zoveel mogelijk buiten. Zorg er dus zeker voor dat jullie warme kleren (en een goede regenjas) aanhebben en dat jullie goed zichtbaar zijn wanneer jullie met de fiets/te voet komen naar de Chiro.

Wij willen jullie er ook nog eens aan herinneren dat alle kinderen vanaf 10 jaar VERPLICHT een MONDMASKER moeten dragen en dat ook de ouders dit aan de poort hoeven te dragen. Zo beschermen we onszelf en elkaar tegen het virus.

Benieuwd wat we deze zondag gaan doen? Check dan zeker onze nieuwsbrief!

Groetjes,
De leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: