Chirozondag 12/09

Beste ouders en leden,
Jeeej! Het is bijna tijd voor een nieuwe Chirozondag! Op het einde van de zondag doen we DOOP! Alle meisjes die naar een nieuwe groep overgaan moeten zeker hun vuile kleren aandoen 😊

Op 19 september kan je ons vinden op Kadeekes int park waar we samen met de andere Opwijkse jeugdbewegingen leuke activiteiten geven! Iedereen is welkom! Dit is de link naar het facebookevenement: https://facebook.com/events/s/kadeekes-in-het-park/543391866715803/

De nieuwsbrief voor deze zondag:
PINKELS
Helaba lieve pinkeltjes
Wij hebben goed nieuws voor jullie: we hebben een wereldreis gewonnen en jullie mogen allemaal mee! Jammer genoeg heeft een dief deze week de tickets gestolen en daardoor kunnen we nu niet op het vliegtuig stappen. Om deze tickets terug te krijgen moeten we verschillende opdrachten volbrengen. Wanneer dit ons lukt reizen we naar alle continenten! Zijn jullie er klaar voor?
Groetjes van jullie leidsters: Paulien, Iza, Ellen, Karlot en Thea

SPEELCLUB
Liefste speelclubbers,
Maak jullie klaar want deze zondag spelen wij het Grote Grabbeldoos Spel! Train jullie handjes al maar want jullie zullen gekke opdrachten kunnen grabbelen uit de grote grabbeldoos en deze tot een goed einde moeten brengen! Wij hebben er al superveel zin in xxx jullie leidsters, Amber P, Charlotte, Amber DV, Hannelore en Lien

P.S. vergeet jullie vuile kleren niet aan te doen want deze zondag is het ook doop!!

KWIKS
Liefste kwiks,
Deze zondag testen we hoe goed jullie kunnen samenwerken, hoe lenig jullie zijn, hoe snel jullie zijn,… Trek jullie stoerste kleren al maar aan! Want wij gaan jullie omtoveren tot echte Chiro leger meisjes! Doe ook zeker kleren aan die vuil mogen worden, want de nieuwe Kwiks worden deze zondag ook gedoopt!
Kusjes jullie leiding x

TIPPERS
Liefste Tippers! Op aanvraag van jullie spelen we deze zondag vuile spelletjes! Bereid jullie dus al maar voor op een zondag vol modder, verf en nog zoveel meer :))
Groetjes Kaat, Noa, Nienke en Noor xxx
P.S. Vergeet jullie vuile kleren dus zeker niet aan te doen!! (De nieuwe tippers worden ook gedoopt, spannend!)

TIPTIENS
Haaaayy liefste tiptienssss
Nu de kop eraf is, vinden we dat het tijd is om elkaar wat beter te leren kennen 😊
Geen saaie kennismakingsspelletjes, maar een zondag vol teambuilding, interessante vragen en grappige opdrachten :))
Wij kijken er alvast naar uit!
Kusjes van jullie leiding,
Nette, Joke en Sara xx
PS: vergeet ook zeker geen vuile kleren aan te doen voor de doop ;))

ASPI’S
Liefste Aspi’s
Na het bekendmaken van jullie nieuwe super leuke leiding gaan we elkaar deze week een beetje beter leren kennen… en hoe kan ons chirojaar beter beginnen dan met een aspi GOTCHA. Aan de aspi’s die gedoopt worden, be ready.
Knuffels Ynke, Merel, Luna en Ellen

ASPI +
Liefste aspi-plussers,
Deze zondag doen we een vergadering/receptie om het nieuwe jaar goed te starten! En nadat we goed vergaderd en gebabbeld hebben en onze ideetjes hebben uitgewerkt, wacht jullie een zalige verrassing: de DOOOOP! Be prepared want het wordt plezant!!!! Be there or be vierkant!
Dikke kus, Amber en Lob

Groetjes,

De leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: