Start Chirojaar

Hey iedereen!

Goed nieuws! Op zondag 5 september starten we opnieuw met de Chiro! Jullie zijn allemaal welkom van 14-17u op ons lieftallige Jeugdheem om er een supertoffe zondag te beleven! Jullie zullen ontdekken wie jullie nieuwe leidsters zijn tijdens ons superleuk overgangsspel! Wij hebben er alvast enorm veel zin in 🙂
Momenteel hebben wij nog geen verdere informatie gekregen over wat de Coronamaatregelen zullen zijn voor onze Chirozondagen. Op dit moment gaan we er vanuit dat onze werking dus op volledig normale manier kan verlopen 🙂

BELANGRIJK: Voor de meisjes die graag dit jaar voor de eerste keer naar de Chiro willen komen hebben we wat meer informatie omtrent de inschrijvingen. Op maandag 13 september rond 18 uur komen de inschrijvingen voor de nieuwe meisjes online. Er zal per ban een formulier op onze site verschijnen met daarop een limiet om onze ledenaantallen beperkt te houden. Wees er dus zeker op tijd bij als je je dochter graag wil inschrijven voor de eerste keer en houd zeker onze facebookpagina & site in het oog.

Omtrent de betalingen komt alle informatie ook op 13 september online, ook voor de meisjes die reeds ingeschreven zijn omdat ze vorig jaar al lid waren.

Groetjes,
De leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: