ZONDAG 8 MAART

Helaba lieve chirogirls! Alweer klaar voor een spetterende zondag? Hou jullie vast aan de takken van de bomen, want de leiding heeft weer een hoop fantastische activiteiten voor jullie in petto! Voor diegenen die een taart hebben besteld: vergeet deze zaterdag zeker niet op te halen in de Sint Pauluszaal. Dat wordt smullen….

Pinkels: Hey lieve pinkels! Deze zondag wagen we een tweede poging om ons te gek bosspel te kunnen spelen. Wij hopen alvast op beter weer, zonder storm Ciara, Dennis, Ellen,… Allen aanwezig!!! Groetjes jullie leiding xxx

Speelclub: Hoi stoere speelclubbers! Deze zondag worden jullie omgetoverd in echt boeren! Ja ja, steek al maar een grasspriet tussen jullie tanden en denk maar eens na welke gewassen jullie willen oogsten! Tot dan xxx de leidsters

Kwiks: Deze zondag halen we de Jeroen Meus in ons naar boven want we gaan lekker koken! We verwachten jullie om 10u30 op het jeugdheem! Graag een seintje aan leidster Luna (0489955070) voor vrijdag 6/03 als jullie graag jullie kooktalent komen tonen! We vragen voor een geweldig middagmaal een kleine bijdrage van 3 euro. Tot dan liefjes xxx de leiding

Tippers: 🌺🌺🌺 ia orana tippers! Deze week gaan we naar warmere oorden! Maar wat heb je daar allemaal nodig? Zonnecrème, een zonnebril, je goed humeur… maar is er daar eigenlijk wel WiFi? I Tapati! 🌺🌺🌺

Tiptiens: Liefste tiptiens, deze week zorgen we dat iedereen het dansje kent, zodat jullie als bloemetjes kunnen schitteren op het podium! Erna spelen we een spel waarbij maar 1 ding telt: de tijd….. Kusjes, jullie liefste leiding

Aspi’s: Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van ‘Temptation Island 2020’. Ook het jeugdheem wordt volgende week omgetoverd tot het hete Thailand. Je zal geconfronteerd worden met wat bloots, hoge temperaturen en verleiding.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: