ZONDAG 1 MAART

Pinkels: Dag lieve pinkeltjes, haal jullie koksmutsen al maar boven want op zondag 1 maart zal het een beetje anders zijn dan normaal. Het zal dan chiro zijn van 11u tot 13u30 want we gaan gezellig koken! Laat voor 28 februari weten of je komt of niet aan leidster Diede (0474 07 67 19) en vergeet geen €3 mee te brengen die dag. Tot dan!!

Speelclub: Oh nee!! De sleutel van de koekjesfabriek is gestolen en nu kunnen er geen koekjes meer gemaakt worden! We moeten te weten komen wie de dief is, enkel zo kunnen we de sleutel terug te pakken krijgen en kunnen we opnieuw genieten van een lekkere koek tijdens de pauze op zondag! Als we goed samenwerken zullen we dit grote mysterie kunnen oplossen… Dus tot dan speelclubbers!

Kwiks: Gegroet Kwiks! Gedaan met films zien en lekker luilakken! Als generaal van ons Chiroleger ben ik opzoek naar nieuwe soldaten. Samen met mijn luitenant-generaal Luna en generaal-majoor Amber gaan wij jullie testen. Kom in warme kleren & wees klaar voor de ultieme uitdaging waarbij teamwork het antwoord is. Tot snel. Groeten, het leger.

Tippers: Hey tippers! Wat wij zondag gaan doen is nog een grote verrassing! Tot dan, jullie leiding xxx

Tiptiens: Hoi meiden, deze zondag verwachten wij jullie allemaal, want we gaan aan de slag voor ons feestweekend! Zeer belangrijk dat jullie allen aanwezig zijn! Haal het creatieve in jezelf alvast naar boven hihi, tot dan liefjes

 

Aspi’s: Liefste aspi’s, allen paraat want wij gaan op tocht xoxo be there of be super saai

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: