ZONDAG 1 DECEMBER

Hoi chiromeisjes!!

Lees snel verder en ontdek wat volgende zondag op de planning staat!

Pinkels: Lieve pinkeltjes, deze zondag brengen we een bezoekje aan de kerstmarkt in Opwijk. Breng allemaal een klein centje mee voor een lekkere warme chocomelk na het spelen van leuke spelletjes in de speeltuin. Dikke kussen!

Speelclub: Dag meisjes! Zondag komen we al even in de kerstsfeer want ook wij trekken naar de gezellige Opwijkse kerstmarkt! Hier kunnen jullie genieten van een warme chocomelk of iets lekker om van te smullen. Vergeet dus zeker geen centje mee te brengen!

Kwiks: Elaba kwikies, joepieee want dit weekend is het kerstmarkt in Opwijk en wij gaan eens kijken wat daar allemaal te beleven valt!! Tot zondag xx PS: breng gerust een extra centje mee om iets te eten of te drinken

Tippers: Dag liefste tippers! Omdat de examens in zicht zijn is het deze zondag antistress van 14-15u! We gaan het gezellig maken op de kerstmarkt 🎄🎄🎄 Breng zeker een beetje zakgeld mee zodat jullie iets kunnen drinken 😊 Afspraak om 14u op het jeugdheem! Wij hebben er alvast veel zin in, tot dan xxxx

Tiptiens: Hohoho Tiptiens! Na de overheerlijke pannenkoeken op tiptiens wijze, gaan we deze week de kerstsfeer al wat opsnuiven op onze Opwijkse kerstmarkt. Neem dus een extra centje mee voor een heerlijke warme chocomelk en een lekker snackske! Liefs, jullie leiding xxx

Aspi’s: Liefste aspi’s, omdat de examens voor de deur staan, beginnen we deze zondag met anti stress! Van 15 tot 16 gaan wij ons verwarmen op de gezellige kerstmarkt in opwijk! Vergeet zeker geen centje mee te nemen xxx tot dan lieverds

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: