ZONDAG 24 NOVEMBER

Heey coole chirogirls!!

Na onze gezellige fakkeltocht van vorige week, doen we deze zondag weer tal van leuke activiteiten!! Niet vergeten: het is chiro tot half 5!

Heb je keukenhanddoeken liggen die je niet meer nodig hebt? Breng ze gerust mee naar de chiro, wij kunnen deze goed gebruiken op kamp!

Pinkels: Dag liefste pinkeltjes, na de leuke fakkeltocht is het nu tijd voor het grote slijmspel! We gaan deze grote hype zelf eens uittesten. Wordt ons slijm even glibberig en plakkerig als het zou moeten? Dat gaan we zondag te weten komen. PS: neem zeker een klein potje mee om jouw slijm mee te nemen naar huis.

Speelclub: Dag meisjesss! Deze zondag gaan we kijken hoe goed jullie een muzikaal pak kunnen openmaken, hiervoor zullen jullie wel eerst de opdrachten moeten volbrengen! Tot dan xxx

Kwiks: Hallokes Kwikies, voor deze zondag zijn er maar 2 zaken nodig die jullie moeten meebrengen: jullie beste zangstem & jullie innerlijk competitiebeest!!! Wees allemaal voorbereid om de vriendschapsband binnen de kwiks nog sterker te maken, bring it on. Tot zondag riendinnetjes. Liefs, jullie zangcoachen

Tippers: Heeej lieve tippers, deze zondag doen we nog eens zot en maken we ons eens goed vuil. Daarna zijn jullie helemaal klaar om stressvrij aan de examens te beginnen. Xxx jullie leidsters

Tiptiens: Hey tiptiens! Weten jullie waar wij deze week echt eens zin in hadden? Overheerlijke, vers bereide pannenkoeken, zoals enkel onze oma’s dat kunnen. Maar onze oma’s wouden ons hun geheime recept niet verklappen, dus hebben we jullie hulp nodig om het recept en de ingrediënten bij elkaar te krijgen! Wees dus allen paraat en kom jullie buikjes vullen, want liever een pannenkoek voor iedereen dan buikpijn voor mij alleen xp Jullie hongerige leiding

Aspi’s: Lieve aspi’s, zin in ne pikante zondag? Waar het water uit je mond drupt en je niet kan wachten om je maag te vullen? Wij alvast wel! Neem allemaal een keukenhanddoek, bord, bestek en beker mee. xx Tot dan

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: