ZONDAG 24 MAART

Liefste Chiropollekes,

Als het kamp in augustus even leuk gaat worden als ons kleinkamp van afgelopen weekend, hebben wij er alvast super super super veel zin in!! Hopelijk zijn jullie allemaal uitgerust van onze tweedaagse in Merchtem want we vliegen er terug in!

 

Pinkels: Na de lokalen in Merchtem te ontdekken, gaan we volgende zondag heel de wereld rond!! Ga zaterdagavond dus vroeg naar bed, want het wordt een stevige Chirozondag! Knuffels van jullie leukste leidsters xxxx

Speelclub: Liefste speelclub,
Na een leuk weekendje weg is het weer tijd voor een echte Chirozondag! We spelen het grote “hoe-moeten-we-dit-nu-doen?” spel. Vragen jullie je af wat dit precies wil zeggen? Kom dan zeker naar de Chiro en laat je verrassen.
Dikke knuffels.

Kwiks: Discipline, iets wat je deze week zeker zal nodig hebben! Want we brengen een zondag door als echte paracommando’s! Het leger heeft geen angst voor slecht weer, wij dus ook niet! Kleed jullie gepast in een echte leger outfit en tot zondag! xxxx De leiding

Tippers: En alle tippers gaan naar links naar links naar links.
En alle tippers gaan naar rechts naar rechts naar rechts.
Dan gaan we allemaal naar voor naar voor naar voor
En met zijn allen weer naar achteren… O O O.
Of toch niet, wij gaan deze zondag alleen maar rechtdoor!

Tiptiens en Aspi’s: Dag Tiptiens en Aspi’s, lieve carnavalisten,
Opwijk carnaval is nog te ver weg en daar kunnen we niet op wachten. Daarom gaan we cultuur opsnuiven in Opstal. Doe jullie mooiste pakje aan, en neem confetti mee!!! Jullie moeten ook met de fiets komen :):):):):) TOT DAAAAAAAAAAN

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: