ZONDAG 17 MAART

Hoi lieve leden,

Onze fuif ‘Marcellekes TD’ was een groot succes!! Bedankt aan alle bekende gezichtjes dat we op onze (kinder)fuif hebben gezien. Hopelijk zijn jullie allemaal uitgerust van al dat gefuif want we vliegen er weer stevig in deze week.

Pinkels, Speelclub, Kwiks: Het is zover, dit weekend vertrekken we met de 3 jongste groepen op kleinkamp! Wij verwachten jullie op vrijdag 15 maart om 19u aan de lokalen van de scouts en ksa merchtem, Mieregemstraat 23. Jullie ouders mogen jullie na dit fantastische weekend terug komen ophalen zondag om 11u. Kijk deze week zeker nog eens naar jullie mail! De leidsters kijken er alvast heel hard naar uit!! X de leiding

Tippers: Hey Tippers,

deze zondag gaan we op pad om onze kas wat te spijzen, dus allen paraat!! Vergeet zeker ook niet om iets te laten weten aan Tiffany voor het tipperweekend.

Tot zondag xx

Tiptiens: Hela Tiptiens van ons, deze zondag zoeken wij de nieuwe Natalia’s en Beyoncé’s tijdens het befaamde swingpaleis!!! Oefen jullie zangstemmen alvast, cuz we need them to be on point zondag xxx Groetjes, jullie 4 coaches

Aspi’s: Liefste aspi’s,

SnapChat is an application developed by Daniel Smith and his team at Stanford University that enables users to take pictures and record videos then, if desired, add captions to them and send them to selected individuals.

Tot zondag!!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: