ZONDAG 23 SEPTEMBER

Dag liefste Chiropollekes,

Proficiat! Jullie hebben de doop tot échte Chiromeisjes goed doorstaan vorige zondag. Dit wil zeggen dat jullie nu helemaal klaar zijn om een heel jaar lang, samen met jullie nieuwe leiding, er een fantastisch jaar van te maken. Hier volgt het programma voor de komende zondag.

Aan de ouders: inschrijven kan nog steeds via onze site chiropolopwijk.com.

Pinkels: Dag lieve Pinkeltjes, nu we elkaar wat beter hebben leren kennen door de kenningsmakingsspelletjes vorige zondag, is het nu tijd om te zien of jullie waardige pinkels zijn. De doop hebben jullie al goed doorstaan. Zijn jullie benieuwd wat een pinkel nog allemaal moet kunnen? Kom dan zeker deze zondag naar de chiro!

Speelclub: Liefste Speelclub, hopelijk zijn jullie allemaal proper gewassen na de doop van vorige week en hebben jullie er weer evenveel zin in als ons! Deze zondag spelen we het grote stoelendans spel dus doe je beste loopschoenen aan. Tot dan! Kerlijn, Silke, Lore en Sam x

Kwiks: Liefste Kwiks, wat heb je nu net nodig om een echte kwik te zijn? Hebben jullie alle skills die nodig zijn om een echt kwik te zijn? Zijn jullie klaar voor de ultieme test? Wij verwachten jullie zondag alvast!!! Groetjes de leiding

Tippers: Hoi Tippers, deze week is het tijd om jullie stevigste schoenen aan te trekken, jullie stoutste legerkledij aan te trekken en jullie verstand op nul te zetten, want wij spelen paracommando. Links, rechts, geeft acht! Tot dan stoere chicks!

Tiptiens: Lieve Tiptiens, na een rustige kennismaking van vorige week gaan we nu helemaal van start!!!! Trek jullie stoute schoenen maar aan want het wordt een zotte combo. Paracommando meets rechtendoortocht! Maak jullie klaar xxxx Mien, Johanna, Silke en Kato

Aspi’s: Hoi Aspi’s, twee zaken zijn noodzakelijk om deze zondag te overleven: een opgeladen GSM-batterij en stevige wandelschoenen. Want… wij gaan op omgekeerde-dropping! Ook al nieuwsgierig? Eén manier om er achter te komen; de weg naar het Jeugdheem vinden. Tot dan! Diede & Hanne xxx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: