ZONDAG 16 SEPTEMBER

Liefste leden

Na onze spetterende startdag is het tijd om er weer eens goed in te vliegen! Ontdek snel wat op het programma staat en vergeet niet om vuile kledij aan te trekken want deze week is het doop.

NIET VERGETEN: vanaf deze week (10/09) starten de inschrijvingen!! Inschrijven kan via onze site ‘www.chiropolopwijk.com’.

Pinkels: liefste pinkels! Vandaag gaan we elkaar een beetje beter leren kennen! Trek jullie vuile kleren aan want jullie worden gedoopt tot echte pinkels! Zie jullie zondag xxx De leiding

Speelclub: liefste speelclubbies, om de nieuwe leden en jullie nieuwe leiding wat beter te leren kennen, spelen we deze week kennismakingsspelletjes.Wij hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn en wij hebben er alvast zin in! Dikke kussen Kerlijn, Sam, Silke en Lore

Kwiks: helaba kwikies, nu jullie eindelijk onze identiteit ontmaskerd hebben kunnen we echt aan het chirojaar beginnen! Daarom spelen we deze zondag een spel om jullie helemaal welkom te heten in de kwikswereld! Vergeet ook zeker jullie vuile kleren niet want aan het einde van de chirozondag worden jullie gedoopt!

Tippers: jow Tippers, Met zo een grote groep als jullie is het al eens moeilijker als leiding en medelid om jullie namen te onthouden, wie jullie vriendje is en wat jullie lievelingseten is… Daarom leren we elkaar deze zondag op een originele manier beter kennen. Looking forward!!!!! Groetjes Julie, Amber, Kerlijne en Tiffany

Tiptiens: allerliefste tiptiens, deze week leren we elkaar een beetje beter kennen, al dan niet met een natje en een droogje! Haal jullie diepste geheimen al maar boven, wij zijn alvast klaar voor een dikke bonding xxx jullie favo’s

Aspi’s: liefste aspi’s, maak jullie borst al maar nat voor de enige echte aspidoop! Wij hopen op een talrijke aanwezigheid! Tot zondag xoxo

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: