ZONDAG 11 MAART

Hallo allemaal!

Even een kleine reminder dat het melkflapjesspaarseizoen weer is begonnen! Vraag aan buren, grootouders, vrienden, … om mee te sparen met de flapjes van de Joyvalle-melk zodat wij op kamp van deze heerlijke melk kunnen smullen! Denk ook eens aan Trooper! Trooper? Meer informatie hierover vind je op onze site, de facebookpagina of google het gewoon eens!

Dit weekend is het zover: eindelijk vindt het kleinkamp plaats! Dit weekend voor de drie jongste groepen gaat door op het jeugdheem en begint vrijdag om 19 uur. Meer informatie vinden jullie op de site, op de facebookpagina of in jullie mailbox!

Tippers: Hallokes tippers deze week gaan we nog eens ravotten zoals echte chiromeiden. Dus doe allemaal zeker jullie vuile kleren aan! 1A6 moet de vko schoolbattle winnen 🙂 greetz jullie toffe leiding x

Tiptiens:Liefste tiptiens, valentijn is al een tijdje voorbij maar dat mag ons of beter gezegd jullie niet tegenhouden. We spelen deze week nl. het grote liefdesspel! Allen present! xxxxx

Aspi’s: Heeeeeey Aspi’s na onze geslaagde Wiggle That Asspi van vorige week doen we het deze week wat kalmer aan! Hou de facebookgroep goed in de gaten voor meer info! Be there or be nog steeds brak van wiggle xp

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: