ZONDAG 4 MAART

Wij willen iedereen allereerst bedanken voor jullie komst vorige week zaterdag! Na de (hart-)verwarmende fakkeltocht, staat de voltallige leidingsploeg van Chiro Pol Opwijk weer klaar om er nog eens een namiddag goed in te vliegen!!!

Pinkels: Liefste pinkels, deze zondag hebben jullie de kans om een hele namiddag als een echte prinses door het leven te gaan. We spelen namelijk het grote prinsessenspel. Vergeet jullie zeker niet te verkleden. Vele groetjes, Lotte, Kato, Hilke, Kerlijn & Elien Ps: na de chiro, om 16 uur 30 dus, geven de leidsters van de pinkels een info-moment in verband met het kamp in augustus! Alle ouders zeker welkom!

Speelclub: Liefste speelclub, deze zondag wordt er één om van te smullen!! Jullie raden het al, we gaan kokkerellen! Hou dus nog wat plaats over in jullie buikjes en tot zondag xx Jullie allerliefste leiding

Kwiks: Dag allerliefste kwikkies! Wat we deze zondag juist gaan doen, houden we nog even geheim. Maar we kunnen wel al verklappen dat het alweer een fantastisch leuke en actieve namiddag zal zijn!! Tot zondag xxx

Tippers: Hoi girls, wat we zondag gaan doen is voorlopig nog een verrassing. Tot dan x

Tiptiens: Liefste tiptiens, kleed jullie warm aan! Groetjes, de leiding

Aspi’s: Liefste Aspi’s, zaterdag is het onze WIGGLE!!!!!!!! Xxx party hard guuuurls

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: