zondag 19 maart 2017

Dag allerleukste chiromeisjes!

Dit weekend gaan de drie jongste groepen voor de eerste keer samen op kleinkamp! We trekken eropuit en maken er een supertof weekend van! Alle informatie kunnen jullie terugvinden op onze website https://chiropolopwijk.com/

Vrijdag 21 april 2017 is het van dat! Vanaf half vier staan de Tiptiens klaar om jullie te verwelkomen op hun jaarlijkse TIPTIENCAFE! Iedereen is dan welkom op het Jeugdheem om te komen genieten van frisse drankjes en lekkere snacks!! Een ideale start voor het weekend!

Pinkels, Speelclub, Kwiks: Dit weekend vertrekken we met de drie jongste groepen op kleinkamp! Wij verwachten jullie vrijdag 17 maart gepakt en gezakt om 18.15 uur op het Jeugdheem te Opwijk. Van hieruit zullen we allen samen vertrekken naar de Scoutslokalen ‘De stevige Linker’ te Bornem om er een fantastische driedaagse van te maken! We vertrekken terug naar het Jeugdheem vanuit Bornem zondag 19 maart om 11 uur! TOT DAN!!

Tippers: Hey liefste Tippers, omdat jullie maandag starten met de examens verwachten we jullie zondag van 15u30 tot 16u30 op het jeugdheem voor onze anti-stress. Een uurtje om jullie volledig uit te leven zodat jullie daarna helemaal ontspannen terug in de boeken kunnen vliegen! Succes xx

Tiptiens: Deze week is het chiro op vrijdag. We gaan namelijk de Aspi’s steunen door een bezoekje te brengen aan hun spaghettizwier. Afspraak om 19u op het jeugdheem!

Aspi’s: Liefste Aspitjes, voor jullie is het deze week een bijzondere week! Voor de eerste keer organiseren we een leefweek en we gaan er dan ook een toppertje van maken!! Op vrijdag sluiten we dit af met een lekkere spaghettizwier voor onze liefste familie. Tot woensdag, wij hebben er heel veel zin in! XXX Hanna en Kato

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: