zondag 12 maart

Hey girls!

Vorige week konden we goed feesten op onze fuif Zensation Orange! Bedankt aan iedereen die erbij was!! Het was een groot succes!
Deze zondag staan we weer klaar met supertoffe activiteiten. Maar eerst nog even herhalen: verzamel alle gele flapjes van de Joyvalle en Appelsientjebussen en bezorg ze aan één van de leidsters. Geef ook alle codes die je op de lotusproducten terugvindt in via deze link http://www.lotusopkamp.be/

Pinkels: Dag stoere pinkels of moet ik soms toekomstige tovenaars zeggen? Deze zondag worden jullie net als Harry Potter opgeleid tot echte tovenaars! We gaan de strijd om de vuurbeker aan, zet jullie dus al maar schrap! Tot zondag xxx

Speelclub: De krokusvakantie is net voorbij en jullie moeten jammer genoeg weer naar school. Maar hoe goed doen jullie het daar? Jullie leidsters willen het weten! Wij zullen deze zondag testen hoe goed jullie het alfabet kennen. Daarom verwachten wij jullie allemaal deze zondag om samen met ons een zeer leuk spel te spelen. Wij kijken er al naar uit! Veel liefs van A tot Z

Kwiks: Hey lieve kwikkies, deze week halen we onze creatieve vingers boven, want we gaan nog eens gezellig knutselen en tetteren! Hopelijk zien wij jullie allemaal zondag op ons geliefde jeugdheem!

Tippers: Dag lieve Tippers, omdat het vorige zondag geen Chiro was, vliegen we er dit weekend dubbel zo hard in! De verf is bijna uitgedroogd omdat het zo lang geleden is dat we nog eens vuile spelletjes gespeeld hebben.. Dringend tijd om daar verandering in te brengen! Doe jullie slechtste kleren maar aan xoxo

Tiptiens: Hey liefste tiptiens, deze zondag draait het allemaal rond samenwerken! Verwacht jullie aan een actieve zondag 😉

Aspi’s: Wat we volgende week gaan doen is nog een grote verrassing. Hou zeker de facebookpagina in de gaten! XXX

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: